ŠPIJUNIRALA KOMŠIJE PA UMALO OSTALA BEZ GLAVE, U PRAVOM SMISLU: Slučaj šokirao javnost
Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook

ŠOKANTNO

ŠPIJUNIRALA KOMŠIJE PA UMALO OSTALA BEZ GLAVE, U PRAVOM SMISLU: Slučaj šokirao javnost

Nije poznato što se dogodilo posle spašavanja, a korisnici Fejsbuka su uglavnom bili saglasni u tome da je, valjda, ovog puta jadna žena naučila lekciju o privatnosti

Objavljeno:

Svedoci smo da neretko volimo da “zabijamo nos” tamo gde mu nije mesto. Uglavnom nam se tada, na udaru nađu naše komšije, pa se, kada im čujemo glasove, “pretvorimo u uvo”.

Takav slučaj “prisluškivanja” je šokirao javnost pre dve godine, s tim što ova anonimna žena nije zabila nos u tuđa posla, već glavu! Da, upravo tako.

Naime, jedna žena iz Kolumbije je pet sati provela zaglavljena između rešetaka na ogradi. Nju je zanimalo da li je njen komšija kod kuće pa je provirila glavom – napisali su vatrogasci na društvenim mrežama.

Ipak, nije se provela kako je očekivala. Fotografija na kojoj se vidi kako se rukama drži za rešetke dok joj glava stoji zarobljena s druge strane ograde, obišla je svet.

Nije poznato što se dogodilo posle spašavanja, a korisnici Fejsbuka su uglavnom bili saglasni u tome da je, valjda, ovog puta jadna žena naučila lekciju o privatnosti.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.