BAHATA ŽENA MU PREOTELA MESTO ZA PARKING: Sat vremena kasnije sve joj se obilo o GLAVU!
Parking, Foto: Printscreen/Instagram

POGREŠILA JE

BAHATA ŽENA MU PREOTELA MESTO ZA PARKING: Sat vremena kasnije sve joj se obilo o GLAVU!

Bračni par je ušao konačno u auto i kada je napuštao parking mesto, s druge strane su iznenada uletele dve žene i bahato su pred našim očima tu parkirale auto, iako sam uredno upalio migavac u pravcu parkinga

Objavljeno:

Korisnik Redita opisao je ovih dana slučaj koji mu se proletos dogodio na parkingu ispred restorana u koji je došao sa suprugom na večeru.

Reditovac je uz tekst priložio i sliku koja prati priču o bahatosti dve žene.

– Pre ulaska u restoran čekao sam desetak minuta na parkingu kako bi se oslobodilo mesto. Bračni par je ušao konačno u auto i kada je napuštao parking mesto, s druge strane su iznenada uletele dve žene i bahato su pred našim očima tu parkirale auto, iako sam uredno upalio migavac u pravcu parkinga. Izašao sam i pitao ih kako su parkirale ako su videle da sam ja tu nameravao da ostavim auto. Jedna mi je u pomalo pripitom stanju rekla da je to ne zanima jer su SAD slobodna država – piše on.

Kako nije želeo da supruzi i sebi pokvari veče, parkirao se nešto dalje na drugom parkingu. U restoranu su bile i te dve žene koje su tokom večeri nastavile da se ponašaju bahato.

– Bile su pijane i galamile su. Svima su smetale. Rekao sam konobaru da ih smiri, ali i posle njegovog razgovora one se nisu stišale. Sat vremena su se kreveljile i glupirale. Tada sam pozvao policiju. Ne samo što su došli u roku od petnaestak minuta, već su ih odmah izbacili napolje – napisao je Reditovac.

Potom je korisnike ove stranice upitao da li je pogrešio kada je pozvao policiju, odnosno da li je postupio detinjasto. Pitanja su bila na mestu jer je pisao na stranici Redita “Jesam li ja se….a?” (“Im I the as…..e”).

“Nemoj da se osećaš loše. Postupio si pravilno, i ja bih tako”, “Bio si detinjast i jesi se…a. Morao si da im se osvetiš za parking, zar ne?”, “Krajnje normalna odluka. Zaslužile su da veče provedu ne u restoranu, već u policijskoj stanici”, “Mogao si da sačekaš da šef restorana sredi stvar. Zvanje policije mi je preterano”, bili su neki od komentara.

Bonus video:

03:14

DA LI ĆE ZAISTA POSKUPETI VOŽNJA TAKSIJEM?

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.