PONOVO JE OBORIO SVE REKORDE: Svetski šampion progutao 76 viršli i lepinja za samo 10 MINUTA! (VIDEO)
Takmičar, Foto: Printscreen/Youtube

svaka čast

PONOVO JE OBORIO SVE REKORDE: Svetski šampion progutao 76 viršli i lepinja za samo 10 MINUTA! (VIDEO)

Sa ženske strane, Michelle Lesco, ukupno devetoplasirana, osvojila je svoje prvo prvenstvo nakon što je pojela 30 3/4 viršli i lepinja, 6 3/4 više od vicešampionke Sarah Rodriguez

Objavljeno:

Svetski šampion Joei Chestnut oborio je sopstveni svetski rekord u nedelju, kada je progutao 76 viršli i lepinja za 10 minuta tokom Natan-ovog poznatog međunarodnog takmičenja u jedenju viršli.

To je bio 14. put da je najbolje rangirani čovek po viršlama na svetu osvojio titulu u poslednjih 15 godina, spustivši 26 više od drugoplasiranog Geoffreia Espera i jednog više od Chestnuta prošle godine.

Sa ženske strane, Michelle Lesco, ukupno devetoplasirana, osvojila je svoje prvo prvenstvo nakon što je pojela 30 3/4 viršli i lepinja, 6 3/4 više od vicešampionke Sarah Rodriguez.

Miko Sudo, branilac sedmostrukog šampiona, nije se takmičila ove godine jer očekuje svoje prvo dete kasnije ovog meseca. Sudo je postavila ženski rekord 2020. godine kada je pojela 48,5 viršli i lepinja.

Godišnja manifestacija Četvrti jul održavala se pred gledaocima na Conei Islandu.

Prošlogodišnje takmičenje održano je na privatnoj lokaciji za medije samo zbog pandemije korona virusa.

Prema Natanovoj legendi, legenda kaže da je prvo takvo takmičenje održano 4. jula 1916. godine, dok su se četiri imigranta takmičila da pokažu kolili su patriote jedeći viršle na Natanovom štandu na Conei Islandu. Takmičenje se snima tek od 1972.

Bonus video:

02:11

Takmičenje: Najbolji kolač napravila je Dragana Tanasković

(Espreso / CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.