KRISTININA PLESNA GRUPA MOŽE DA IZVEDE VRHUNSKE POKRETE: Gledajte samo šta rade, ovo je neverica (FOTO/VIDEO)
Plesna grupa Krisstal, Foto: Privatna arhiva

FANTASTIČNI SU

KRISTININA PLESNA GRUPA MOŽE DA IZVEDE VRHUNSKE POKRETE: Gledajte samo šta rade, ovo je neverica (FOTO/VIDEO)

Najviše žele da se okupe ponovo, jer ih je korona dotukla..

Objavljeno: 20:41h

Kristina Stojanović oformljuje plesnu grupu. Ona u svojoj grupi ima seniore i to ih je samo 6-7. Prethodna grupa Bounce se raspala zbog korone. Ona je sada osnovala svoj Krisstal i to sasvim slučajno. Prošle godine joj je pala ta ideja na pamet kada je bila u karantinu. Krisstal nosi naziv po Kris, jer se ona zove Kristina. Smatra da je to dobro ime zbog nje, jer je već znaju. Samo ime je proizašlo iz nje.

"Ja imam treninge dva puta nedeljno sa svojom grupom. Deci za sada neću držati. Treninzi se baziraju na tehnici, pre svega i to kroz zagrevanje, koreografijama koje su miks hip hopa, afro, latino, house. Nije samo striktno hip hop. Što se tiče koreografija tu pravim veliki miks. Učestvovali smo na takmičenjima, ali 2020. godina je bila zamrznuta. Ove godine pošto smo tek krenuli pre mesec dana da se okupljamo ponovo, tačnije moja ekipa iz Bounce-a sada nastavlja kod mene pod drugim imenom. Tek ću da okupim ekipu i startujem od septembra ", ispričala je Kristina.

Kristina Stojanović
foto: Privatna arhiva

Ona je učestvovala na dva takmičenja. Osvojila je prvo mesto u solo kategoriji. Jedan je bio festival 5678 u Aranđelovcu i drugi je bio Međunarodni festival Katoritam 20. juna je bio, tu je igrala solo u seniorskoj kategoriji. Učestvuje i sa poznatima, sarađuje i sa drugim plesnim školama. Radila je YouBox sa devojkama iz Dance Advance. Radile su YouBox koncert sa Đoganijem. Tu je bila koreograf, radila je i za TLZP projekte. Gde god je bio ples na YouBox učestvovala je. I sa Majom Berović, Eidtom, Teodorom Džehverović.

Ovo je Kristin ples sa takmičenja:

Kristina Stojanović
foto: Privatna arhiva

"Što se tiče učestvovanja u velikim projektima i emisijama zavisi od produkcije. Nekad su više organizovani nekad manje. Sve u svemu navikneš. Ja sam već pet godina u tom estradnom poslu kroz ples, mada mi je onaj momenat kad sam u sali to sam ja, dok je na estradi posao. Mnogi to ne razumeju. U sali se vidi prava ljubav prema hip hopu. Snimanja umeju da budu prenaporna. Nekad snimanja traju i ceo dan. Nekad se snima i od 10 uveče do 6 ujutru. Kada je ekipa dobra i dobar sklop plesača nema ništa bitnije od toga. Kao naprimer TLZP, na tome se radilo tri meseca. Imaš probe svaki dan, snimanje četvrtkom, petak pauza i onda opet probe. Kada radiš s nekim svaki dan to ti je kao da si počeo da živiš. Jako je bitna ljudska energija, poštovanje, razumevanje. To je krucijalno u ovom poslu, a toga je nažalost jako malo. Jednostavno navikneš na to ", dodala je ona.

Kristina Stojanović
foto: Privatna arhiva

Njihov plan je da se grupa razvije. Da se broj članova poveća, da rade na svom stilu. Koreografije da im budu zanimljive. Najviše žele da se okupe ponovo, jer ih je korona dotukla. Sve im je propalo.

Pogledajte kako izgleda njihov ples:

Bonus video:

00:36

OVAJ LUDI PLES ĆE VAS RASPAMETITI! Nije mogao da se obuzda kada mu je tata pustio omiljeni hit! (VIDEO)

(Espreso / Nikolina Jokić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.