KALUĐERICA, KIP SLOBODE, PLESAČICA! Kostime koje je nosila ŠOKIRALI su Srbiju, a TVORAC IDEJE je OTAC SVEŠTENIK!
Foto: TV Prva printscreen

HIT

KALUĐERICA, KIP SLOBODE, PLESAČICA! Kostime koje je nosila ŠOKIRALI su Srbiju, a TVORAC IDEJE je OTAC SVEŠTENIK!

Svaka im čast na smelosti!

Objavljeno:

Marija Gruevska, finalistkinja nedavno završene, 14. sezone "Zvezda Granda", tokom čitavog takmičenja privlačila je veliku pažnju svojim nastupima, kao i kostimima u kojima se pojavljivala.

Kako sama kaže, to se ne bi dogodilo da njen otac Dule, koji je inače sveštenik, nije umešao svoje prste, pa je bio idejni tvorac svega.

- Drago mi je što su moji nastupi privukli veliku pažnju, to nam je bio i cilj, moram da kažem da je moj otac tvorac svih tih ideja - rekla je Marija, a njen otac je dodao:

- Kada poznajete svoju ćerku, onda znate šta ona ima u sebi i šta može da pokaže. Ja sam znao šta Marija želi, ona je htela da predstavi ženu kao višeslojnu ličnost i ja se trudim da joj pomognem da to prezentuje na pravi način.

Marijin otac je zatim objasnio da je pevačica rado prihvatala sve njegove sugestije.

- Mi razgovaramo o svemu pre svake emisije, dogovorimo se i do sitnih detalja razradimo plan. Oboje smo shvatili šta je šou-biznis i kako to sve treba da izgleda. Ljudi žele da se priča o nekim temama i stvarima o kojima se inače u javnosti ne priča, kao na primer kako iz uloge kaluđerice može da se pređe u plesačicu, a to je ono što fascinira publiku. Mi pomeramo granice, to jeste teško, ali tako mora! Reakcije su podeljene, neko podržava a neko ne, ali svaka reakcija nam znači - objasnio je sveštenik.

- Često me kritikuje, ali on je najbolji otac. On meni želi dobro i ja mu verujem. Daje se maksimalno u svemu što osmisli za mene - zaključila je ekstravagantna finalistkinja Marija Gruevska.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.