DA LI JE MOGUĆE? OTAC SA TRI SINA PRODAVAO IZBELJIVAČ KAO LEK PROTIV KORONE: Zaradili PAPRENU sumu!
Mark Grenon, Foto: Facebook/Mark Grenon

užas

DA LI JE MOGUĆE? OTAC SA TRI SINA PRODAVAO IZBELJIVAČ KAO LEK PROTIV KORONE: Zaradili PAPRENU sumu!

Prema službenoj izjavi, navodno su muškarci prodali 'desetine hiljada boca MMS-a širom zemlje' i tako zaradili oko milion dolara

Objavljeno:

Mark Grenon, 62-godišnji otac i tri sina Džonatan (34), Džozef (32) i Džordan (26) optuženi su za prevaru jer su proizvodili, promovisali i prodavali proizvod koji su nazvali "Miracle Mineral Solution", odnosno MMS, pod opisom da je to lek za KOVID-19.

Zapravo se radi o hemijskom rešenju koji sadrži vodu i izbeljivač za koju oni tvrde da, osim korone, može izlečiti rak, HIV, AIDS, Parkinsonovu bolest i Alchajmer.

Čovek
foto: Facebook/Mark Grenon

FDA je upozorila ljude da ne piju takozvano 'čudo' jer može doći do povraćanja, dijareje, mučnine i dehidratacije. "FDA je primila izveštaje o potrošačima koji su patili od jakog povraćanja, teške dijareje, po život opasnog niskog krvnog pritiska uzrokovanog dehidratacijom i akutnog zapaljenja jetre nakon pijenja ovih proizvoda", stoji u saopštenju

Prema službenoj izjavi, navodno su muškarci prodali 'desetine hiljada boca MMS-a širom zemlje' i tako zaradili oko milion dolara.

Kako prenosi LADbible, nadbiskupu s Floride, kao i njegovim sinovima, preti doživotni zatvor.

Bonus video:

01:38

PODRUME PRETVARAJU U ILEGALNE KAFANE, MOJ MOZAK TO NE MOŽE DA SHVATI! Načelnik Komunalne izneo šok tvrdnje (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.