ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA ZAPREPASTILA CELU NACIJU: Otkrila da ih je pevač vodio u zemlju 3.sveta!
Foto: Printscreen

SKANDALOZNO

ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA ZAPREPASTILA CELU NACIJU: Otkrila da ih je pevač vodio u zemlju 3.sveta!

Glumica, muzičarka i model razgovarala je s manekenkom Naomi Kembel u serijalu „No Filter”

Objavljeno:

Ćerka Majkla Džeksona, Paris Džekson, progovorila je o svom ocu i detinjstvu koje joj je, kako kaže bilo idelano i pored optužbi na račun kralja popa za neprimereno ponašanje prema deci. Glumica, muzičarka i model razgovarala je s manekenkom Naomi Kembel u serijalu „No Filter” na Jutjubu i naglasila kako joj je otac usadio snažne radne navike i eklektični muzički ukus.

– Tati je bilo jako stalo da budemo kulturni, da imamo dobro obrazovanje, a ne samo da nam pokaže glamur i hotele s pet zvezdica – kazala je Paris na početku razgovora.

Ona je priznala da je odrastala po celom svetu zbog prirode Džeksonovog posla, a i zato što je slavbni muzičar voleo da vodi svoju decu sa sobom. Tako su Paris, stariji brat Majkl Džozef Džekson i mlađi Princ Majkl Džekson II, od najranijih dana putovali na najrazličitije destinacije

Majkl Džekson
foto: Profimedia

– Od najranijih dana morali smo da zarađujemo za stvari. Ako smo hteli pet igračaka, morali smo da pročitamo pet knjiga. Osećaj da smo to zaradili, a ne da nam je poklonjeno, ostao je u meni do današnjeg dana. I dalje sam svesna da sve moram da zaradim, da mi se ništa neće dati samo zato što sam ćerka Majkla Džeksona – naglasila je ona.

Zasad se taj trud isplatio. Pre nekoliko nedelja, Paris je bila model u reklamnoj kampanji za novu kolekciju modne dizajnerke Stele Mekartni , a prošlog novembra objavila je svoj debitantski album „Wilted”. Iako su njene pesmu uglavnom indie folk, a nimalo poput velikih hitova njenog oca, Paris priznaje da joj je on uzor.

– Voleo je klasičnu muziku i džez. I hip hop i R&B, a naravno i Motown zvuk. No, nije bežao ni od Top 40 hitova, rok muzike… – zaključila je Džeksonova.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.