BILA JE NESTVARNO DETE! NAJBRUTALNIJI ZLOČIN U ISTORIJI HOLIVUDA: Otac je ubio NJU, SUPRUGU pa potom i sebe!
Džudit Barsi, Foto: Profimedia

KAKVA TUGA!

BILA JE NESTVARNO DETE! NAJBRUTALNIJI ZLOČIN U ISTORIJI HOLIVUDA: Otac je ubio NJU, SUPRUGU pa potom i sebe!

Džudit Barsi bila je nestvarno dete, velika dečja zvezda 80-ih godina

Objavljeno:

Malena Džudit Barsi važila je za vunderkind 80-tih godina, majka ju je pripremala za scenu već od ranog detinjstva. Nažalost, tragično je završila

Rođena je 6. juna 1978, a roditelji ove nekad slavne devojčice bili su imigranti koji su se upoznali u Los Anđelesu, gde su radili.

Džudit Barsi
foto: Profimedia

Barsijeva se prvo pojavila u nekoliko reklama, a nije prošlo mnogo vremena do prvih uloga u filmovima i serijama. Najveću popularnost ostvarila je u filmu "Jaws: The Revenge", a potom je angažovana za glasovnu glumu u animiranom filmu "The Land Before Time" i "All Dogs Go to Heaven" (Svi psi idu u raj).

Blistava karijera u Holivudu bila joj je zagarantovana. Do svog četvrtog razreda osnovne škole ova devojčica zarađivala je oko 100.000 dolara godišnje. Zahvaljujući njenoj zaradi porodica je kupila kuću u Los Anđelesu, a iako sve zvuči kao bajkovit početak sjajnog života, ništa nije bilo onako kako je izgledalo...

Njeni roditelji su u jednom trenutku shvatili da je Džudit preniska za svoj uzrast, pa su počeli da joj daju hormone, ne bi li "izrasla".

Džudit Barsi
foto: Profimedia

Sa napretkom Džuditine karijere život njenog oca Džozefa bio je sve lošiji. Bio je u sve teškom stanju, pa je ovaj alkoholičar pretio da će ubiti sebe i svoju porodicu. Često je imao problema s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, a Džuditina mama ga je u jednom trenutku prijavila zbog nasilja u porodici.

Pretnje su se nizale, a Džozef je pričao i da će zapaliti kuću. Nije prestajalo ni fizičko nasilje, ali baš niko nije reagovao. Majka talentovane devojčice odvela ju je kod psihologa, kako bi joj pomogla zbog stresa s kojim se suočavala, a lokalni centar za socijalni rad ocenio je kako nema razloga za brigu.

Džudit se sa mamom preselila u stan, a samo nekoliko nedelja kasnije policija je na adresu stigla tragičnim povodom.

Džudit Barsi
foto: Profimedia

Naime, 25. jula 1988. policija je saopštila da su u jednom stanu pronašli troje mrtvih. Ispostavilo se da je reč o malenoj Džudit, njenoj mami i ocu.

Nakon što je ubio ćerkicu i suprugu, presudio je i sebi. Ovaj zločin jedan je od najbrutalnijih u istoriji Holivuda, naročito zbog činjenice da je devojčica imala svega 10 godina kada joj je presudio onaj koji joj je život i podario.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.