MUŠKARAC UHVATIO DEVOJČICU ZA KOSU I BACIO JE NA POD! Kamera snimila NASILNIKA u parku u sred dana!
Dete, Foto: Profimedia

strašno

MUŠKARAC UHVATIO DEVOJČICU ZA KOSU I BACIO JE NA POD! Kamera snimila NASILNIKA u parku u sred dana!

Nasilje se rasplamsalo, a video snimci prikazuju da je nasilnik jednu od devojčica povukao za kosu i bacio u obližnji grm

Objavljeno:

Kamerom je usnimljen šokantan trenutak kada je sredovečni muškarac zgrabio tinejdžerku za kosu i bacio je na pod u parku u Velikoj Britaniji.

Devojčica (14) je u petak uveče pravila "jazbinu" u parku sa svojim prijateljima kako bi se sklonile od kiše.

Neimenovani muškarac, koji je bio sa ženom, potom je izazvao devojke, kako se tvrdi - što je podstaklo stvari da se zahuktaju, prenosi HullLive.

Nasilje se rasplamsalo, a video snimci prikazuju da je nasilnik jednu od devojčica povukao za kosu i bacio u obližnji grm.

Njen deda Glin Johnson (50) tvrdio je:

- Počela je kiša pa su Leki i njeni drugari počeli da prave kao neku jazbinu da se zaštite od kiše. Svi vole da prave brloge kao deca i nikome nisu naudili. Žena je počela da ih napada, a onda je ovaj momak naišao i počeo da vuče dete za kosu. Neki ljudi samo pretpostavljaju da su deca nevolja, ali oni su samo deca.

Rekao je da je izbila svađa između para i devojčica, koja je brzo postala gadna.

Video možete pogledati OVDE.

Na snimku se vidi kako belokosi muškarac, hvata devojčicu za kosu i baca je u obližnji žbun, dok ona mlatara i udara nogama.

Na snimku se vidi i kako jedna od devojčica udara čoveka po potiljku kako bi pokušala da ga spreči u nasilništvu, dok jedno dete viče da sve to snima i da će kontaktirati policiju.

Devojčicin deka je rekao:

- Prvo je išao nosem u nos sa njenom prijateljicom, vičući i veslajući, a onda je zgrabio Leki i odvukao je na zemlju što je bilo potpuno pogrešno, ne smeš da stavljaš ruke na nekoga drugog. Leki je bila potresena i na sebi je imala puno ogrebotina i tragova. Bio sam toliko ljut kad sam video snimak. To je moja unuka i svako bi se osećao isto kao ja da je to njihova ćerka, rođaka ili član porodice. Nije me briga šta je rekla ili kako je počelo, za to nema opravdanja. Potrebna mu je poseta policije i trebalo bi da ga uhapse ili da mu bar daju jaku kaznu, očigledno ima problema sa upravljanjem besom.

Incident je prijavljen policiji Humbersid.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.