NAPALI GA NA BENZINSKOJ PUMPI, ALI TO IM NIJE BILO DOVOLJNO! policija uhapsila tri osobe iz gradiške!
Tuča/ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/nishnocu_official

užas

NAPALI GA NA BENZINSKOJ PUMPI, ALI TO IM NIJE BILO DOVOLJNO! policija uhapsila tri osobe iz gradiške!

O slučaju je obavešten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je naredio da se osumnjičeni ispitaju, a da se protiv V.R. i D.M. dostavi izveštaj zbog počinjenog krivičnog dela nasilničko ponašanje, a protiv S.G. izveštaj zbog oštećenja tuđe stvari

Objavljeno:

Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničkog ponašanja i oštećenja tuđe stvari.

Naime, S.G. je prvo prijavio da ga je na benzinskoj pumpi u Gradiški napalo više osoba, nakon čega se napad nastavio i na drugoj lokaciji u gradu. Nakon prijave policija je pokrenula istragu i utvrdila da su u napadu na S.G. učestvovali V.R. i D.M, prenosi Srpskainfo.

– Nakon što su na benzinskoj pumpi napali S.G. on je dobrovoljno seo u auto vlasništvo D.M. i otišao do Lijevčanske ulice – saopšteno je danas iz Policijske uprave Gradiške uz navode da se napad dogodio 9. jula oko tri časa iza ponoći.

Napad na S.G. nastavio se i u Lijevčanskoj ulici, gdje su mu napadači naneli telesne povrede. Nakon svega, žrtva napada S.G. porazbijao je šajbe na parkiranim automobila “ford” i “zastava”. O slučaju je obavešten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je naredio da se osumnjičeni ispitaju, a da se protiv V.R. i D.M. dostavi izveštaj zbog počinjenog krivičnog dela nasilničko ponašanje, a protiv S.G. izveštaj zbog oštećenja tuđe stvari.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.