LUKAŠENKO NAREDIO DA SE PODIGNU LOVCI! Prizemljen putnički avion, UHAPŠEN opozicionar – oglasila se i Moskva!
On je dodao da je ovo što se desilo ozbiljan potez prema autorima resursa koji su često provocirali ljude na direktne sukobe, Foto: Printscreen

napeto

LUKAŠENKO NAREDIO DA SE PODIGNU LOVCI! Prizemljen putnički avion, UHAPŠEN opozicionar – oglasila se i Moskva!

Nesumnjivo, KGB Belorusije je izveo briljantnu specijalnu operaciju sa operativne tačke gledišta

Objavljeno:

Poslanik Državne dume Vjačeslav Lisakov nazvao je hapšenje opozicionog aktiviste u Belorusiji Romana Protaseviča “briljantnom operacijom” specijalnih službi republike.

Nesumnjivo, KGB Belorusije je izveo briljantnu specijalnu operaciju sa operativne tačke gledišta. Pratili su “objekat”, sproveli ga, odigrali potencijalni teroristički napad i faktički naterali avion da sleti. I na kraju, primili ga u sigurne ruke: Šlag na tortu može biti surova presuda suda i pomilovanje predsednika Aleksandra Lukašenka – napisao je Lisakov na telegramu.

On je dodao da je ovo što se desilo ozbiljan potez prema autorima resursa koji su često provocirali ljude na direktne sukobe sa policijom radi političkih i finansijskih interesa.

Ranije je saopšteno da je osnivač Telegram kanala “Neksta” Roman Protasevič uhapšen na aerodromu Minska. On je optužen, između ostalog, za “Organizaciju masovnih nemira” u Belorusiji.

Bonus video:

58:50

USIJANJE 21.05.2021.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.