OVO JE KUĆA U KOJU JE BIL GEJTS VODIO SVOJU DEVOJKU: Melinda je SVE ZNALA (FOTO)
Kuća u Severnoj Karolini, Foto: outerbanksvacations.com

OTKRIVENO

OVO JE KUĆA U KOJU JE BIL GEJTS VODIO SVOJU DEVOJKU: Melinda je SVE ZNALA (FOTO)

Gejts i njegova prijateljica svakoga proleća provodili su duge vikende u rezidenciji na plaži na ostrvu Outer Banks u Severnoj Karolini

Objavljeno:

Nakon objave vesti da se najmoćniji filantropski par, Bil (65) i Melinda (56) Gejts, razvode nakon 27 godina braka, javnost opet detaljno analizira njihov zajednički život - tako se govori i o Bilovom bizarnom dogovoru koji je imao s bivšom devojkom An Vinblad (70) dok je još bio u braku s Melindom. Evo što je o njemu pisao časopis Time još 1997. godine.

Naime, Gejts i njegova prijateljica svakoga proleća provodili su duge vikende u rezidenciji na plaži na ostrvu Outer Banks u Severnoj Karolini, uživajući u brojnim aktivnostima, uključujući i duge šetnje plažom.

- Možemo se zaj***vati dok raspravljamo o biotehnologiji - rekao je svojevremeno Bil o njihovom boravku u usamljenom, rajskom skrovištu. Spomenuta nekretnina smeštena je na plaži u Koroli, izgrađena je 1982. godine, a od 2016. koristi se za iznajmljivanje.

Kuća za odmor na obali "Castle Sween" sva je u lamperiji i opisana kao "kraljevsko odmaralište za ljubitelje plaža", a za jednog od najbogatijih ljudi na svetu, uređena je prilično skromno.

Severna Karolina, Kuća, Bil Gejts
foto: outerbanksvacations.com

Sastoji se od četiri spavaće sobe i dva kupatila i ima direktan pristup privatnoj plaži. Cena najma za vikend, odnosno tri noćenja, iznosi nešto više od 2.700 američkih dolara, a prvi sledeći dostupan termin može se dobiti tek u drugooj nedelji septembra.

Kao centralni deo kuće ističu se prostrani dnevni boravak, trpezarija i kuhinja, a tu su i dve spavaće sobe s bračnim krevetom i još dva kreveta. Još dve spavaće sobe nalaze se na najvišem stepenu, kao i potkrovlje s ležajem i fantastičnim pogledom na okean.

1 / 6 Foto: outerbanksvacations.com

Njujork Post podseća da je Bil Gejts 1997. Tajmsu otkrio kako provodi vikende s An Vinblad u bungalovu na plaži svake godine već više od deset godina.

- To mi je idealna prilika da se ponovno povežem sa starom prijateljicom - izjavio je tad.

- Delimo svoja razmišljanja o svetu i sebi samima, čudimo se tome kako smo, kao dvoje mladih uspešnih ljudi, započeli veliku avanturu na ivicama malo poznate industrije koja nas je dovela u središte neverovatnog svemira - rekla je An u istom intervjuu.

Ona i Bil razišli su se 1987., delom zato što je ona bila pet godina starija od njega i htela je da se skras. Ali bivši partneri ostali su bliski prijatelji, a Gejts je čak tražio njeno odobrenje kad je došlo vreme da se oženi Melindom.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.