MELINDA GEJTS NAPRAVILA POTEZ O KOJEM PRIČA CELA PLANETA: Da li joj je ovo bio plan od samog početka?
Bil i Melinda Gejts, Foto: Profimedia

RAZVOD GODINE

MELINDA GEJTS NAPRAVILA POTEZ O KOJEM PRIČA CELA PLANETA: Da li joj je ovo bio plan od samog početka?

Prema izvorima TMZ-a, plan je od samog početka bio da Melinda i troje dece ostanu na ostrvu nakon odluke o razvodu braka

Objavljeno:

Nakon informacija o razvodu bračnog para Gejts, Melinda Gejts odlučila je da se povuče u svojevrsnu medijsku izolaciju, a mediji prenose da je to učinila iznajmivši privatno ostvro na kojem noćenje košta 132.000 dolara.

Par koji je u braku proveo 27 godina saopštio je u ponedeljak da se razvodi, a ovu odluku su objavili u zajedničkoj izjavi za javnost.

Međutim, kako prenosi popularni magazin TMZ, par je prema prvim planovima informaciju o razvodu trebalo da objavi u martu kada je Melinda zapravo i iznajmila privatno ostrvo Kalivinji u Grenadi.

Prema izvorima TMZ-a, plan je od samog početka bio da Melinda i troje dece ostanu na ostrvu nakon odluke o razvodu braka.

Ostrvo Kalivinji veličine je 80 hektara i gostima nudi 25 veličanstvenih apartmana i vikendica. Ono što je takođe interesantno, ostrvo je udaljeno pet minuta vožnje brodom od Grenade, prenosi portal Klix.ba.

Kada je reč o najavama razvoda i razlozima zašto bračni par odluku o razvodu nije objavio u martu, TMZ prenosi kako advokati Bila i Melinde Gejts nastoje da sklope sporazum o razvodu koji će zadovoljiti obe strane.

Iako je bračni par saopštio da je reč o prijateljskom razvodu, izvori TMZ-a su naglasili da je porodica uglavnom stala na Melindinu stranu, pa da se u ovom slučaju ne može reći da se radi o "prijateljskom razvodu".

Nakon saopštenja o razvodu braka, američki Blumberg je preneo informaciju da je Bil Gejts putem svoje kompanije prvi dan nakon objave informacija o razvodu isplatio sada već svojoj bivšoj supruzi 1,8 milijardi dolara naknade što su mnogi protumačili kao deo sporazuma o razvodu poznatog bračnog para.

U svojoj molbi za razvod podnetoj u ponedeljak Melinda je izjavila da je njen brak s multimilijarderom i suosnivačem Majkrosofta, jednim od najbogatijih ljudi na svetu, "nepovratno završen", te se obratila sudovima kako bi podelili zajedničko bogastvo koje je ovaj par stekao, a koje vredi 146 milijardi dolara.

Podela na pola je izvesna jer je u zahtevu za razvod navedeno da par, koji se venčao 1994. godine, nije potpisao predbračni ugovor, a prema zakonu američke savezne države Vašington, očekuje se da se imovina pri razvodu deli na jednake delove.

Ukoliko se to i dogodi, Melinda Frenč Gejts, koja je nedavno na svoje profile na društvenim mrežama dodala devojačko prezime Frenč, biće na drugom mestu liste najbogatijih žena sveta.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.