FAMILIJA BESNA NA GEJTSA: Svi stali na Melindinu stranu, to pokazali JEDNIM POTEZOM! (VIDEO)
Bil i Melinda Gejts, Foto: Profimedia

zakuvALO SE

FAMILIJA BESNA NA GEJTSA: Svi stali na Melindinu stranu, to pokazali JEDNIM POTEZOM! (VIDEO)

Melinda Gejts iznajmila ostrvo Kalivinji na Grenadi

Objavljeno:

Razvod Bila i Melinde već je mesecima gotova stvar, saznao je TMZ, a imali su plan da ga objave još u martu ... plan koji je podrazumevao iznajmljivanje udaljenog, privatnog ostrva na kome je čitava porodica - sa jednim VELIKIM izuzetkom - mogla bi da izbegne medije kada je objavljena najava ... kažu dobro obavešteni izbori, a penosi TMZ.

Melinda Gejts iznajmila ostrvo Kalivinji na Grenadi ... da, zakupila je celo ostrvo za 132.000 dolara za noć. Plan je bio da Melinda i deca, kao i njihovi značajni članovi familije, dođu na ostrvo - svi osim Bila. Rečeno nam je da su svi u porodici već znali da se Bil i Melinda razvode. To je bilo povezano sa razdvajanjem i rečeno nam je da su se praktično svi u porodici stavili na Melindinu stranu. Drugi način da to kažemo ... kažu nam da su bili veoma ljuti na Bila i zato nije pozvan.

Razlog za odlazak na ostrvo ... tako da niko iz medija nije mogao da ih dobije i pita za podelu kada je to najavljeno tokom njihovog boravka.

Ali, došlo je do problema ... advokati i Bila i Melinde pokušavali su da sklope sporazum o razvodu braka i još uvek su postojala nerešena pitanja koja se nisu mogla rešiti u vreme putovanja. Rečeno nam je da je Melinda ipak odlučila da ide ... pa, sa svima ali Bil nije.

Otkrivene su i neke nove činjenice. Prvo, rečeno je da ovo nije prijateljski razvod. Tvrdi se da su Melinda i većina porodice bili besni na Bila zbog raznih stvari za koje tvrde da je uradio.

Drugo ... jasno je da se ovaj razvod već dugo priprema. I, konačno, čini se da su svi postigle imovinsku nagodbu s obzirom na to da advokati na tome rade mesecima i da je Bil prebacio Melindi skoro dve milijarde dolara na isti dan kada je podnela zahtev za razvod. Te stvari se ne rade odvojeno ... to je gotovo sigurno bilo deo globalnog rešenja.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.