OPERISANA MARA (17) KOJU JE MOMAK IZBO: Nasilnik UKRAO lovački nož pa KRVNIČKI napao devojčicu
Policija, Foto: RINA

muško nasilje

OPERISANA MARA (17) KOJU JE MOMAK IZBO: Nasilnik UKRAO lovački nož pa KRVNIČKI napao devojčicu

Muško nasilje nad devojčicom se odigralo u prepodnevnim časovima u Severinu

Objavljeno:

Mara (17), srednjoškolka iz Rumunije, koju je u petak na ulici u Severinu nekoliko puta izbo njen dečko, operisana je u regionalnoj bolnici i u stabilnom je stanju. Lekari se bore za život njenog dečka Roberta koji je nakon krvavog pira pokušao sebi da oduzme život.

Sve se odigralo u prepodnevnim časovima u Severinu, naočigled brojnih svedoka na ulici. Motiv za napad je navodno Robertov strah da će ga Mara ostaviti, te je duže vreme planirao da je ubije.

Lovački nož kojim je izbo devojčicu, a potom sebe, navodno je uzeo iz očeve garaže. U petak ujutru je otišao u školu i pobegao posle trećeg časa, a onda je nagovorio i Maru da pobegne. Čekao ju je u parku u centru grada.

Policija
Policijafoto: Kurir.rs/M.S.

Mara, ne sluteći šta će da se dogodi, došla je da se nađe sa Robertom u društvu drugarice. Ubrzo su se pozdravile i Mara je sela kraj Roberta na klupu. Navodno su nekoliko minuta razgovarali mirno, nakon čega je Mara ustala i krenula svojim putem. U sledećem trenutku Robert je skočio sa nožem u rukama i počeo krvnički da je ubada.

"Osumnjičeni je iz robe izvukao nož, dug oko 30 centimetara i njime je maloletnoj žrtvi zadao više uboda", saopšteno je iz kancelarije tužioca.

Veruje se da je Robert unapred planirao zločin. Navodno se i drugovima u školi hvalio šta će da uradi. Izvori bliski istrazi navode da su u Robertovom telefonu pronađene poruke od njegovih drugova u kojima je pisalo: "Nemoj to da radiš".

Očevici jezivog napada kažu da je Robert s leđa napao devojčicu.

"Ona je krenula da beži. Dva puta ju je ubo nožem u leđa, ali kako je jakna bila debela, nije uspeo da joj zarije nož. Onda je uspeo, počela sam da vrištim", ispričala je žena koja je sa suprugom priskočila u pomoć izbodenoj devojčici.

Sva krvava ispričala je kako su uspeli da otmu devojčicu iz kandži pomahnitalog tinejdžera.

Upravo su oni uspeli da zaustave taksi u koju su gurnuli devojčicu i urlali na vozača da je odmah vozi u bolnicu.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Esperso/ Telegraf/ I.N/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.