KO JE ALEKSANDAR KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE UBIO SUPRUGU? Napravio JEZIV potez, ispred vrata roditelja ostavio...
Aleksandar i Debora, osumnjičeni i žrtva, Foto: PrintScreen/ Instagram/ personaldebbymichels

femicid

KO JE ALEKSANDAR KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE UBIO SUPRUGU? Napravio JEZIV potez, ispred vrata roditelja ostavio...

Aleksandar je navodno rekao policiji da je suprugu ščepao za vrat usred žustre svađe pa ubio

Objavljeno:

Aleksandar Gunšč (50) iz Brazila uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, popularnu fitnes influenserku i bodibilderku Deboru Mičels (30), čije telo je potom bacio ispred kuće njenih roditelja i pokrio ga ćebetom.

Deborino telo pronađeno je u petak ujutru na trotoaru svega nekoliko metara od kuće roditelja u gradu Rio Grande do Sul, a policija je sutradan privela Aleksandra nakon što su odgldali snimke sigurnosnih kamera, na kojima se vidi kako Aleksandar spušta na trotoar Deborino telo zamotano u crveno ćebe.

Kada je uhapšen, Aleksandar je navodno rekao policiji da je Deboru ščepao za vrat usred žustre svađe, te da ju je odigao od zemlje i bacio je na plakar, nakon čega je izgubila svest.

Tada je, kako tvrdi, Deboru odneo u kola, sa namerom da je odveze u bolnicu kada je "shvatio da je mrtva". Tada je, rekao je, u panici odneo telo do kuće njenih roditelja i ostavio ga na ulici.

Mediji pišu da je par bio u braku deset godina, ali da je Debora nedavno odlučila da se razvede. Nije poznato da li je bilo prijava za nasilje u porodici.

Deborini prijatelji kažu da je bila neverovatna osoba, koja bi obasjala prostoriju gde god bi se pojavila.

"Svuda je imala prijatelje, činila je samo dobra dela. Bila je borac, preduzetnik... Nema objašnjenja za ovo što se dogodilo. Ona ovo nije zaslužila. Nije nam jasno", rekli su prijatelji ubijene influenserka.

Debora, koja se bavila bodibildingom, bila je veoma popularna na Instagramu i imala je na hiljade pratilaca, koji su redovno pratili njene objave o treninzima i životu.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Telegraf.rs/ I.N/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.