LETEO SRAMNIM EPSTAJNOVIM AVIONOM, IMAO NAJVEĆI PRELJUBNIČKI SKANDAL U ISTORIJI...Sav blud i razvrat Bila Klintona!
Bil Klinton, Foto: Profimedia

skandal majstor

LETEO SRAMNIM EPSTAJNOVIM AVIONOM, IMAO NAJVEĆI PRELJUBNIČKI SKANDAL U ISTORIJI...Sav blud i razvrat Bila Klintona!

Bil Klinton je i te kako poznat javnosti po mnogim aferama, čak i pre aktuelne sa Džefrijem Epstajnom

Objavljeno:

Pandorina kutija kad-tad mora da se otvori. Ono što je izgledalo kao nezapamćeni skandal, postaje još veća afera otkrivanjem dokumenata o ozloglašenom predatoru i pedofilu Džefriju Epstinu.

Rečenica "istina je tamo negde" prerasla je u rečenicu "istina je u tajnim dokumentima" koja više nisu nisu tajna. Saznalo se sa kime se družio Epstin i ko je leteo njegovim Lolita ekspresom gde se odigravao scenario strave i užasa. Među tim imenima ističe se Bil Klinton, bivši američki predsednik, koji ne može bez afera, od skandala Levinski do Lolite.

Klupko je počelo da se odmotava. Otpečaćeno je stotine strana dokumenata iz sudske tužbe protiv Džefrija Epstina koji je umro u zatvoru 2019. u Njujorku, dok je trajalo suđenje protiv njega. Detalji se objavljuju od sinoć nakon što je sud na Menhetnu doneo odluku da ti spisi treba da ugledaju svetlo dana.

Džefri Epštajn
Džefri Epštajnfoto: Profimedia

Deo tih dokumenata jeste i svedočenje Džoane Sjoberg koja je izjavila da je bila primorana da ima seksualne odnose sa Epstinom. Sve je počelo kada je imala 20 godina, i kada ju je on odabrao da bude njegova maserka.

Sjoberg je pričala i o Bilu Klintonu ističući da je bivši američki predsednik "voleo mlađe", aludirajući na znatno mlađe devojke. Važan deo skandala jeste i afera "Lolita ekspres" koju je na videlo izneo pilot Lorens Pol Visoski Mlađi koji je svedočio na suđenju protiv Gislejn Maksvel, bivše saradnice i ljubavnice Džefrija Epstina, 2021. godine.

Visoski Mlađi radio je za Džeferija Epstina od 1991. do 2019. godine, prema njegovim rečima, predator je pored Gislejn imao još jednu pomoćnicu Saru Kelen koja je vrbovala devojke za njega. Pilot je bio zadužen da upravlja avionom Boing 727, odnosno "Lolita ekspresom", koja je bila jedna od nekoliko privatnih aviona pedofila, ta vozila služila su za prevoz maloletnica od njegove rezidencije u Njujorku od Palm Biča. Putnici su bili brojni svetski moćnici, uticajna imena iz raznih sfera šou-biznisa, umetnosti, nauke, politike, kao i članovi kraljevskih porodica poput princa Endrjua. Na spisku putnika bili su i Bil Klinton i Donald Tramp.

Prema rečima pomenutog pilota, on je morao da "počisti nakon leta Bila Klintona". Nije preczirao detalje, a napomenuo je da nije video seksualnu aktivnosti u avionu.

Afera LOLITA EKSPRES: dvadesetdvogodišnjakinja masirala Klintona

Ime Bila Klintona se i ranije povezivalo sa Epstinom. Britanski tabloid The Sun objavio je 2020. detalje tužbe žrtve Džefrija Epstina koja tvrdi da ju je pedofil pretio imenom svog prijatelja pre seksualnog napada.

U tužbi koju je ona podnela 2019. piše da ju je Epstin silovao i da je sedela na "ličnom Klintonovom mestu“ u avionu "Lolita ekspres“.

"Kada sam izabrala sedište u avionu, Džefri je rekao da je njegov dobar prijatelj Bil Klinton uvek birao da sedi tu", navodi se.

Bil Klinton u avionu 'Lolita'
Bil Klinton u avionu "Lolita"foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Daily mail je iste godine fotografije Bila Klintona koje prikazuju kako ga masira Epstinova druga žrtva Fantaj Dejvis. Fotografije su zabeležene 2002. tokom humanitarnog putovanja Bila Klintona u Afriku. Dejvis je tada imala 22 godine i optužila je Džefrija Epstina za silovanje.

Klinton je demantovao je da je ikada bio na karipskom ostrvu u vlasništvu ovog pedofila.

Na letu "Lolita ekspresom" bio i Klintonov advokat

Dokument koji je sada objavljen otkriva da je Gislejn Maksvel, koja je osuđena na 20 godina robije zbog seks trafikinga, izjavila da je Bil Klinton ručao u ozloglašenom avionu, ali je negirala da je odlazio na karipsko ostrvo gde se dešavalo seksualno nasilje.Maksvel je na sudu pričala i o vezi sa Dagom Bendom, advokatom koji je sarađivao sa Klintonom nakon afere "Monike Levinski" i koji je bio sa bivšim američkim predsednikom tokom njegovih susreta sa Epstinom.

Bend je bio među putnicima tokom leta u Afriku 2002. godine. "Pričamo o dobrovoljnim vezama odraslih ljudi", prokomentarisala je vezu sa advokatom.

Klinton 26 puta leteo "Lolita ekspresom"

O putovanju Bila Klintona ozloglašenim avionom pisalo se i 2016. Prvi izveštaji potvrdili su da je Klinton bio 11 puta u "Boingu 727", ali onda je mreža "Fox News" otkrila da je bivši američki predsednik 26 puta leteo "Lolita ekspresom".

Avion Lolita
Avion Lolitafoto: MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bilo je to dok je njegova supruga Hilari Klinton obavljala dužnost državne sekretarke (od 2001. do 2003. godine). Kako je tada navedeno, u "Boingu 727" bilo je kreveta na kojima su putnici leta imali grupni seks sa devojčicama, često ne starijim od 12 godina. Putnici su u dnevnike leta registovani pod inicijalima.

FBI je 2006. poreknuo istragu protiv Epstina, kada su se pojavile prve sumnje da podvodi maloletne devojke i primorava ih da budu seksualne robinje za njega i njegove poznate prijatelje. Indentifikovano je tada 40 žena koje su bile žrtve nasilja.

Afera "Levinski"

Bil Klinton je bio akter jednog od najvećih preljubničkih skandala u istoriji. Skandal je otkrila bivša američka državna službenica Linda Trip koja je 2020. umrla od raka pankreasa.

Linda je radila u Pentagonu, a bila je bliska prijateljica sa Monikom Levinski od koje je bila starija 24 godine. Nakon što je saznala za aferu bivšeg predsednika SAD i njegove sekretarice, počela je da snima njihove telefonske razgovore.

Snimke je predala specijalnom tužiocu Kenetu Staru koji je upravljao istragom o Klintonovoj administraciji. Linda je bila i "krivac" što je javnost saznala za čuvenu plavu haljinu na kojoj je pronađena semena tečnost Klintona. Skandal koji je izbio doveo je do saslušanja 1998. o opozivu Bila Klintona koji je najpre negirao sve, a onda priznao i izvinio se javnosti i porodici. U braku je i dalje sa Hilari Klinton, bivšom američkom sekretarkom kojom je bio oženjen i u trenutku izbijanja afere. Imaju ćerku Čelzi.

Linda Trip je svoje postupke objasnila osećanjem patriotizma dok su kritičari govorili da je izdala prijateljicu Moniku i da je želela da uništi predsednikovanje Bila Klintona. Iz Pentagona je optuštena poslednjeg dana Klintonove uprave 2001. Sa suprugom je zatim otvorila prodavnicu u Virdžiniji.

"Bez obzira na prošlost, čuvši da je Linda Tripp teško bolesna, nadam se da će se oporaviti. Ne mogu da zamislim koliko je ovo teško za njenu porodicu", napisala je nakon vesti o Lindinoj smrti na Tviteru Monika Levinski koja je 1998. na sudu rekla da se kaje zbog svega i da mrzi bivšu prijateljicu.

Monika je 2018. u dokumentarcu "Klintova afera" u kojem je potvrdila da je mrlja na njenoj haljini bila dokaz njenog seksa sa nekadašnjim američkim predsednikom. Otkrila je da joj je on često uručivao poklone, ali i da se ona zaljubila u njega već na prvom susretu. Nije skrivala ni da ga je zavodila tako što mu je pokazivala veš.

Bil Klinton i Monika Levinski
Bil Klinton i Monika Levinskifoto: Profimedia

Imponovalo joj je da je želi muškarac kojeg voli toliko ljudi u Americi. U dokumentarcu je ispričala da je sa Klintonom spavala devet puta kao i da su više puta imali oralni seks." Mrlje sam videla tek nakon nekoliko dana kad sam haljinu isprobavala pred svojom prijateljicom koja me nagovorila da sačuvam haljinu sa tim tragom", rekla je jednom prilikom otkrivši da je nakon odnosa sa bivšim američkom predsednikom otišla na večeru u čuvenoj plavoj haljini. Monika Levinski bila je na stubu srama zbog afere, zvali su je pogrdnim imenima: "debela ljubavnica", "ku*va", "prasica". Najviše ju je pogađalo to što je opisivali kao ženu koja "nije dobar izbor za ženidbu". Monika je imala 22 godine kada se dogodio skandal. Danas je aktivista u oblasti borbe protiv nasilja, a posebno je okrenuta internet nasilju i nasilju nad ženama.

"Uradio sam to da bih nekako prevazišao svoju anksioznost. Bio sam pod velikim pritiskom, a ta afera pomogla mi je da se suočim sa razočaranjima i životnim strahovima", rekao je Bil Klinton 2020. u dokumentarcu o životu svoje supruge "Hilary", preneo je CNN. Hilari Klinton je rekla da je bila slomljena zbog skandal, ali da je odlučila da ostane uz muža.

Afera "Inaguracija"

Klinton je i 20. januara 2017. na inaguraciji 45. američkog predsednika Donalda Trampa priredio skandalozan potez.

Kamera je zabeležila kako je, prilikom polaganja Trampove zakletve, odmeravao Ivanku Tramp sve dok nije primetio da je to uočila i Hilari Klinton koja je oštrim pogledom rekla dovoljno. Snimak se širio društvenim mrežama.

Bonus video:

01:09

AMERIKA I RUSIJA HTELE DA SE OSVETE MILOŠEVIĆU Protiv Slobe upotrebili službe, ali i ova 2 čoveka JELJCIN I KLINTON SE DOGOVARALI!

(Espreso/ /Blic žena/ J.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.