MRAČNA TAJNA KOJA POVEZUJE KLINTONA I TRAMPA SA PEDOFILOM - "LOLITA EKSPRES": Ovde se sve ODIGRALO... (VIDEO)
Džefri Epstajn, Foto: SDNY / Zuma Press / Profimedia

jezivo

MRAČNA TAJNA KOJA POVEZUJE KLINTONA I TRAMPA SA PEDOFILOM - "LOLITA EKSPRES": Ovde se sve ODIGRALO... (VIDEO)

Avion "Lolita" povezan je sa aferama oko Džefrija Epstajna

Objavljeno: 16:24h

U desetinama objavljenh dokumenata koji se povezuju sa preminulim pedofilom Džefrijem Epstajnom spominju se i bivši američki predsednici Bil Klinton i Donald Tramp, iako nijedan nije optužen za bilo šta ilegalno. Očekuje se da će više dokumenata u slučaju biti objavljeno u narednim danima.

Milijardera i pedofila s bivšim predsednicima povezuje afera "Lolita ekspres" čije je detalje otkrio pilot Lorens Visoski tokom suđenja Epstajnovoj bivšoj devojci i saveznici Gislejn Maksvel, koje je održano 2021. godine.

Pod zakletvom Visoski je potvrdio da su putnici u avionu bili bivši predsednici Donald Tramp i Bil Klinton, kao i princ Endrju.

Bil Klinton sa jednom od žrtava Džefrija Epstajna
Bil Klinton sa jednom od žrtava Džefrija Epstajnafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Epstajn je navodno koristio avion za zlostavljanje maloletnih devojaka i prevozio ih je između svojih rezidencija širom SAD-a.

Luksuzni avion Boeing 727 bio je u Epstajnovom vlasništvu, a njegove žrtve kažu da je organizovao orgije u tromotornom komercijalnom avionu. U Loliti je sve bilo luksuzno - od nameštaja, kuhinje, prostranog salona i glavne spavaće sobe.

Žrtve su otkrile da je Epstajn imao veliki krevet u avionu gde su gosti imali grupni seks s mladim devojkama.

Avion Lolita
Avion Lolitafoto: MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Visoski je za Epstajna radio od 1991. do 2019. godine, pred sudom je rekao da je Maksvelova vodila računa o svim njegovim imanjima. Na pitanje o njihovom odnosu rekao je da smatra da je to bilo više lično nego poslovno. Dodao je i da je ona bila osoba broj dva u hijerarhiji.

Pilot aviona navodno je izvršio oko 1.000 letova u tom periodu, a Tramp je navodno bio u Epstajnovom avionu pre nego što je postao predsednik.

Visoski je rekao sudu da se seća da je princ Endrju bio putnik u avionu, kao i glumci Kevin Spejsi i Kris Taker.

Lolita trune na aerodromu u Džordžiji

Nekada luksuzni, privatni avion pedofila Džefrija Epstajna u kojem su se vozili milijarderi i VIP ličnosti, uključujući i bivšeg američkog predsednika, princa i holivudske zvezde, sada je napušten i propada na pisti u Džordžiji.

Britanski Daily Mail objavio je ekskluzivne fotografije Boinga 727, poznatog kao "Lolita ekspres", privatnog aviona pedofila milijardera Džefrija Epstajna, koji je umro u zatvoru u Njujorku dok je čekao suđenje za trgovinu belim robljem.

Na fotografijama se vidi Lolita u jako lošem stanju, parkirana pored piste u Džordžiji, a čije skladištenje košta hiljade dolara.

Takođe se vidi kako je buđ zahvatila unutrašnjost aviona: nekada plišani enterijer, tepihe, jastuke i ćebad sada su prekriveni njome.

Međutim, na fotografijama se vide i brojni jezivi detalji koji upućuju na njegovog ozloglašenog bivšeg stanara, uključujući crveni kauč, zidove sa ogledalima, maramice sa monogramom i bočicu bebi losiona u kupatilu obloženom drvetom.

Avion je napravljen 1969. godine, a u vreme kada je bio u punom sjaju, prevozio je istaknute goste na egzotične lokacije širom sveta.

Međutim, savezni tužioci kažu da je Epstajn koristio avion za prevoženje žrtava seksualne trgovine, uglavnom maloletnica, od jedne do druge svoje vile u Njujorku, Novom Meksiku, Parizu, Američkim Devičanskim ostrvima i Palm Biču, gde je pedofil posedovao vilu na obali.

Svoj poslednji let Lolita espres obavila je 11. jula 2016. godine od aerodroma u Palm Biču do Džordžije.

Otada je avion napušten i parkiran u blizini hangara za održavanje, dok ga rđa polako proždire, a mesečno skladištenje košta oko 1.000 dolara.

Bonus video:

02:35

ZA ŠTA SE TERETI PEDOFIL KOJI JE TAKO DUGO BORAVIO SA DECOM U VRTIĆU U BOGOJEVU?

(Espreso/ Telegraf.rs/ A.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.