MEDVEDEV ZAPRETIO SVOM SILOM, ZBOG NJEGOVIH REČI SE PLANETA TRESE: Ono što je rekao tera JEZU U KOSTI, ovo je...
Dmitrij Medvedev, Foto: EPA-EFE/YULIA ZYRYANOVA / SPUTNIK POOL

AU!

MEDVEDEV ZAPRETIO SVOM SILOM, ZBOG NJEGOVIH REČI SE PLANETA TRESE: Ono što je rekao tera JEZU U KOSTI, ovo je...

Medvedev je istakao da postoji velika verovatnoća da se aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden neće vratiti u Belu kuću

Objavljeno:

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da od kubanske raketne krize 1962. godine pretnja direktnog sukoba između Rusije i NATO, koji bi mogao da dovede do Trećeg svetskog rata, nikada nije bila tako stvarna kao sada.

Medvedev je na Telegramu napisao da će američka administracija nesumnjivo obezbediti dodatna finansijska sredstva za režim u Kijevu, ako ne ove godine, onda sledeće, kako bi „po svaku cenu održala svoje ratom vođene poslovne poduhvate“, preneo je TASS.

Nikada ranije u istoriji SAD Bela kuća nije „izvukla toliko novca iz saveznog budžeta za zemlju iz C lige koja je na ivici kolapsa“, rekao je on, misleći na Ukrajinu, za koju je rekao da je igrala ne tako skriveno ulogu u otvorenim korupcijskim šemama u koje su, kako kaže, direktno umešani aktuelni šef SAD i članovi njegove porodice.

Dmitrij Medvedev
Dmitrij Medvedevfoto: Profimedia

Medvedev je istakao da postoji velika verovatnoća da se aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden neće vratiti u Belu kuću, odnosno izboriti drugi mandat na američkim predsedničkim izborima naredne godine.

Bonus video:

10:43

SAMO JE RUSIJA BILA SPOSOBNA DA IH SVE NADIGRA Miletić o DVA moguća scenarija: Kome ide u prilog ŽARIŠTE NA BLISKOM ISTOKU?

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.