NOVI MOMENTI U SLUČAJU ANE VOLŠ: Evo šta se upravo dešava, EKIPE SU NA TERENU!
Ana Volš, Foto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe, Printscreen

istraga misterioznog ubistva

NOVI MOMENTI U SLUČAJU ANE VOLŠ: Evo šta se upravo dešava, EKIPE SU NA TERENU!

U narednim nedeljama očekuju se rezultati DNK testa, zbog čega je novo ročište pomereno za novembar

Objavljeno:

Istražitelji su nastavili potragu za telom Ane Volš, Srpkinje koja je nestala u Masačusetsu početkom ove godine i za čije je ubistvo optužen njen suprug Brajan Volš.

Kako su javili američki mediji, istražitelji su prečešljali područje između puta I-95 i tržnog centra u ulici Burbon u Pibodiju, što je manje od dva kilometra od deponije gde je policija u januaru pronašla testeru za metal i krvavi tepih povezan sa slučajem.

Do ove akcije došlo je nakon što su dve osobe iz zajednice Pibodi kontaktirale istražitelje i rekle da bi to područje moglo da im bude od interesa u slučaju.

Međutim, istražitelji tamo nisu pronašli nove dokaze.

Telegraf je u januaru bio u Masačusetsu gde je pratio slučaj nestanka Srpkinje, a tom prilikom posetili smo i deponiju na kojoj su nađeni neki ključni dokazi.

1 / 4 Foto: Espreso, Društvene mreže

U nastavku pogledajte ekskluzivne fotografije mesta koje je opet u centru istraživanja ubistva Ane Volš.

Da podsetimo, Brajan Volš, Anin suprug, optužen je za ubistvo i ometanje istrage u slučaju, a izjasnio se da nije kriv.

U utorak su tužioci u slučaju Volš podneli dopis u kojem se kaže da "očekuju analizu DNK iz nezavisne laboratorije i da se očekuje da će te rezultate imati za otprilike dve sedmice", objavio je Boston Globe, iako nisu precizirali za šta je bio testiran DNK.

Tokom potrage za Anom Volš, policija je u kontejneru u blizini kuće Brajanove majke pronašla delove odeće i nakit koji je Ana nosila kada je, prema rečima Brajana, izašla iz njihove kuće u Kohasetu 1. januara. Tamo je pronađena i testera zajedno sa fragmentom kosti, rekli su tužioci.

Sledeće ročište zakazano je za 2. novembar.

Tužioci su tvrdili da je Brajan Volš ubio svoju ženu u njihovoj kući u Kohasetu za Novu godinu, raskomadao njeno telo i bacio njene ostatke na više autobuskih stanica. Njihova deca su navodno u to vreme bila kod kuće.

1 / 3 Foto: Printscreen/Zoom

Istražitelji sumnjaju da su Anini odbačeni ostaci možda spaljeni u objektu za smeće. Potraga u utorak usledila je više od osam meseci nakon što su istražitelji pretražili obližnju stanicu za transfer kontejnera, gde su pronađeni testera za metal i krvlju natopljeni tepih za koji se veruje da sadrži biološke dokaze.

Rečeno je da su drugi dokazi prikupljeni iz 10 kesa za smeće koje su odložene u kontejner u stambenom kompleksu majke Brajana Volša.

Neki od tih dokaza uključivali su deo ogrlice koju je Ana nosila, Prada torbicu, karticu vakcine protiv COVID-a sa njenim imenom i druge predmete koji sadrže i Brajanov i Anin DNK.

Bonus video:

02:37

ANA I BRAJAN VOLŠ

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.