USKORO STIŽU NOVI DOKAZI O POTRAZI ZA ANOM VOLŠ: Oglasili se TUŽIOCI sa NAJNOVIJIM INFORMACIJAMA
Ana Volš, Foto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe, Printscreen

novi detalji

USKORO STIŽU NOVI DOKAZI O POTRAZI ZA ANOM VOLŠ: Oglasili se TUŽIOCI sa NAJNOVIJIM INFORMACIJAMA

Nova potraga za telom Ane Volš neuspešna, ali tužioci najavljaju da uskoro stižu novi dokazi

Objavljeno:

Istražitelji su u utorak obnovili potragu za telom Ane Volš, nestale Srpskinje iz Kohaseta, u američkoj saveznoj državi Masačusets, saopštili su tužioci, javlja "NBC Boston".

Pretres koji je izvršio Specijalni tim za hitne slučajeve državne policije Masačusetsa nije dao nikakve rezultate, izjavile dve osobe "iz zajednice Pibodi koje nisu povezane sa gonjenjem Brajana Volša", a koje su kontaktirale istražitelje da kažu da bi to područje moglo da ih zanima.

Brajan Volš i Ana Volš
Brajan Volš i Ana Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

Takođe u utorak, tužioci u ovom slučaju podneli su dopis u kojem se navodi da "očekuju analizu DNK iz nezavisne laboratorije i da se očekuje da će te rezultate imati za otprilike dve sedmice", objavio je "Boston Globe", iako nisu precizirali detalje o tom DNK testiranju.

Nestanak Ane Volš je prvobitno prijavio njen muž Brajan, koji je rekao da je otišla rano ujutru na Novu godinu u Vašington. Ali nekoliko dana kasnije, nakon pretrage koja je uključivala delove Vašingtona gde je Ana radila za veliku kompaniju za nekretnine, Brajan Volš je uhapšen pod optužbom da je obmanuo policiju.

U opsežnoj potrazi za telom Ane Volš, policija je na kraju pronašla u kontejneru za smeće u blizini kuće njegove majke delove odeće i nakita za koje je Brajan Volš rekao da je Ana nosila kada je napustila njihovu kuću, zajedno sa testerom za metal koja je imala fragmente kosti, rekli su tužioci.

Takođe su tvrdili da je Brajan sumnjao da je Ana imala aferu. Rekli su da je njegova majka unajmila privatnog detektiva zbog toga.

Bonus video:

01:32

OVO JE ANA VOLŠ PRIČALA U DRUŠTVU O BRAJANU! Može li ovo biti okidač za likvidaciju?! Plakao je kao devojčica kad se poseče!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.