OGLASILA SE PRVA DAMA UKRAJINE, OBJAVILA POTRESAN SNIMAK: Ne možete ostati RAVNODUŠNI, tera SUZE NA OČI (VIDEO)
Olena Zelenski, Foto: Profimedia

TUGA

OGLASILA SE PRVA DAMA UKRAJINE, OBJAVILA POTRESAN SNIMAK: Ne možete ostati RAVNODUŠNI, tera SUZE NA OČI (VIDEO)

Eksplozije su juče izazvale haos u glavnom gradu Ukrajine

Objavljeno:

Supruga ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, Olena, je na Tviteru podelila video iz Kijeva na kojem se vidi kako deca trče u skloništa nakon ruskog vazdušnog napada.

Eksplozije su juče izazvale haos u glavnom gradu Ukrajine.

"Kijev. Jutro nakon neprospavane noći pod granatama. Opet anksioznost. Deca koja vrište i trče u zaklon na zvuk eksplozije naša su stvarnost. Ali ne sme tako da bude nigde i nikada. Bez straha se ne može, ali mi ne stojimo u mestu, već delujemo. Ukrajina nastavlja borbu", poručila je supruga ukrajinskog predsednika.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko objavio je da je ukrajinska protuzračna obrana oborila rusku raketu tokom noćnog napada na Kijev.

Novi napad usledio je juče i jutros, kada su se čule i eksplozije u centru grada, a Kličko je pozvao građane da ostanu u skloništima do prestanka uzbune.

Vitalij Kličko
Vitalij Kličkofoto: Profimedia

Kijevska gradska uprava objavila je na Telegramu da je tokom današnjeg bombardovanja glavnog grada više od 41.000 ljudi bilo "pod zemljom", te da se više od 9.000 građana sklonilo u metro stanice, uključujući 1.120 dece.

Bonus video:

05:32

AMERIKA SE SPREMALA ZA RAT U UKRAJINI, POVEĆAVALI SU BUDŽET OD 2013. GODINE! Bušatlija: Rusija ima samo 10% vojnog budžeta SAD

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.