DEVOJKA (19) UBIJENA U AUTU BIVŠEG DEČKA, PUCAO JOJ U GLAVU? Kamera zabeležila njene POSLEDNJE TRENUTKE (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/TikTok/micaelly.lara

UŽAS

DEVOJKA (19) UBIJENA U AUTU BIVŠEG DEČKA, PUCAO JOJ U GLAVU? Kamera zabeležila njene POSLEDNJE TRENUTKE (VIDEO)

Influenserka je stekla veliki broj pratilaca tako što je delila snimke svog plesa ili iz teretane

Objavljeno:

Influenserka koja se bavi fitnesom ubijena je u autu svog bivšeg dečka pre nego što je on navodno okrenuo pištolj na sebe.

Mikaeli Laru je navodno ubio njen bivši partner David Aparecido da Silva, popodne 15. maja.

Influenserka je stekla veliki broj pratilaca tako što je delila snimke svog plesa ili iz teretane. Imala je preko milion fanova na društvenim mrežama sa 650.000 pratilaca na TikTok-u i 100.000 na Instagramu.

Prijatelji 19-godišnjakinje su navodno rekli da je započela novu vezu sa muškarcem po imenu Vini Polo nakon što se nedavno rastala sa Da Silvom (30).

Ali osumnjičeni je navodno odbio da prihvati da je njihova veza prekinuta.

Snimci sa nadzornih kamera su zabeležili poslednje trenutke influenserke, sa snimkom koji pokazuje kako ulazi u automobil osumnjičenog ispred svoje kuće u Hortolandiji, blizu Sao Paula u Brazilu.

Zatim ju je 20-ak minuta kasnije Da Silva navodno ubio.

Menadžer zgrade rekao je da su pucnjevi pogrešno protumačeni za motocikl koji je prošao ulicom u isto vreme, ali je bio iznenađen kada je nekoliko sati kasnije video parkirani automobil sa motorom koji još radi i pozvao je policiju.

Mikaeli i Da Silva pronađeni su mrtvi u vozilu kasnije te večeri.

Da Silva je imao pištolj u ruci, a policija veruje da je pucao u glavu svojoj bivšoj devojci pre nego što je digao ruku na sebe.

Hose Regino, šef policijske stanice za odbranu žena u Hortolandiji, rekao je da je žrtva ušla u automobil osumnjičenog oko 13.10. Veruje se da je pucao oko 13.30 časova.

Vini je na društvenim mrežama rekla: „Nadam se da je na dobrom mestu, to je mesto koje mora da bude za nju. Bila je neverovatna osoba, promišljena, volela je da pomaže drugima i imala je mnogo snova. Rekao sam joj ‘taj tip je psihopata, ovaj tip je lud, da sam na tvom mestu otišao bih, otišao na obalu, ne znam, kloni se neko vreme jer ovaj tip želi da ti učini nešto loše'“.

Takođe je objavljeno da je policija ranije pozvana nakon svađe između njih 20. aprila na plaži u Guaruji. Tom prilikom je razbijen mobilni telefon, osumnjičenom je policija navodno pronašla drogu, a došlo je i do svađe između Da Silve i policajaca.

Mikaeli je sahranjena na groblju Park Hortolandija 17. maja, a policija trenutno istražuje smrt kao femicid praćen samoubistvom.

Bonus video:

01:07

Žustra rasprava uživo u programu: Femicid, statistika ubistva i reči patrijarha koje je uvredilo žene!

(Espreso/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.