PLANIRALA VENČANJE SA "DEČKOM", A ONDA JE SAZNALA JEZIVU ISTINU: Nije se SKIDAO tokom odnosa, krio je MRAČNU TAJNU!
Par, Foto: Profimedia

katastrofa

PLANIRALA VENČANJE SA "DEČKOM", A ONDA JE SAZNALA JEZIVU ISTINU: Nije se SKIDAO tokom odnosa, krio je MRAČNU TAJNU!

Za vreme odnosa navodno penetrirala partnerku uz pomoć "nepoznatog predmeta" te tokom snošaja nije skidala majicu i bokserice

Objavljeno:

Blejd Silvano iz Velike Britanije optužena je za izvođenje "sofisticirane" prevare kako bi uverila svoju partnerka da je muškarac. Naime, sud je objavio da je optužena Silvano dve godine navodila svoju devojku na verovanje da je u vezi s muškarcem.

Prema informacijama svedoka, par se 2016. godine upoznao preko dejting aplikacije na kojoj se Silvano identifikovla kao muškarac. Takođe, navode da se par u dva navrata upustio u seks te da je bilo planova za venčanje. Blejd Silvano je za vreme odnosa navodno penetrirala partnerku uz pomoć "nepoznatog predmeta" te tokom snošaja nije skidala majicu i bokserice. Kako piše britanski Telegraf, bivša partnerka gospođe Silvano njen pol otkrila je preko Facebooka tek nakon dve godine veze, što je rečeno i na sudu.

"Mogla sam slobodno micati rukama, sa strane, po njegovim leđima, nikad nisam mogla staviti ruke ispod njegove odeće ili niz njegove bokserice. Odbio bi me svaki put kad bih pokušala nešto napraviti, odgurnuo bi me. Koristio je seksualne igračke na meni; nije bilo dopušteno obrnuto", rekla je žrtva prevare u svom iskazu na suđenju, a optužena je negirala njene reči. Takođe, žrtva je u svom iskazu kazala da joj je gospođa Silvano slagala da se preziva Mendez.

Par
Parfoto: Profimedia

Za vreme suđenja bivše partnerke su se prepirale. Tužiteljka je ispričala kako je par jednom prilikom trebao ići na "oficirsku večeru", ali je optužena morala naglo otkazati jer ju je udarila krava. "Rekao je da ga je povredila krava, a zatim mi je poslao sliku podignute noge nakon što je otišao u bolnicu", opisala je na sudu. Gospođa Silvano bivšoj je partnerki rekla da je veterinar u britanskoj vojsci. Suđenje se nastavlja.

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/ Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.