MLADA POGINULA U VENČANICI U STRAVIČNOJ NESREĆI: Mladoženja kroz JECAJ otkrio njene POSLEDNJE REČI (FOTO) (VIDEO)
Mlada, Foto: PrintScreen/ YouTube/ New York Post

da se naježiš

MLADA POGINULA U VENČANICI U STRAVIČNOJ NESREĆI: Mladoženja kroz JECAJ otkrio njene POSLEDNJE REČI (FOTO) (VIDEO)

Sa suzama koje su mu tekle niz lice mladoženja je govorio o sudaru 28. aprila koji mu je preokrenuo život

Objavljeno:

Mladoženja iz Južne Karoline koji je izgubio svoju suprugu u nesreći samo nekoliko sati nakon njihovog venčanja, prisetio se u petak kako je prvi put saznao da je mrtva. Takođe se osvrnuo na svoje srceparajuće poslednje sećanje na njihov poseban dan.

Sa suzama koje su mu tekle niz lice i glasom koji je pucao od emocija, Arik Hačinson je za ABC-jevu emisiju „Dobro jutro Ameriko“ govorio o sudaru 28. aprila koji mu je preokrenuo život.

„Sećam se buđenja. Nekako je maglovito, neobično“, rekao je Hačinson dopisnici ABC-ja Evi Pilgrim. „Mogao sam da vidim lice svoje mame, i mogao sam da kažem da nešto nije u redu. Pitao sam je: „Gde je Sem? Gde je Sem?’ I tada mi je rekla da je došlo do nesreće i da Sem nije preživela“.

Arik (36) i Samanta (34) vozili su se u vozilu za golf sa članovima porodice sa njihovog svadbenog prijema na Foli Biču kada je tojota kamri koja se navodno kretala 65 km na sat iznad dozvoljene brzine, udarila u njihovo vozilo.

Udarac je odbacio vozilo za golf koje se prevrnulo nekoliko puta. Mlada, koja je još uvek bila u venčanici, preminula je na licu mesta.

Mladoženja je hospitalizovan sa povredom mozga i višestrukim prelomima kostiju lica i tela.

Još jedna žrtva, mladoženjin rođak Ben Geret, takođe je ozbiljno povređen.

Hačinson je rekao da se ne seća trenutka udara – iako bi voleo da jeste.

„Poslednje čega se sećam da je Samanta rekla je da želi da noć nikada ne završi“, ispričao je kroz jecaje.

Vozač Tojote, 25-godišnja Džejmi Komoroski, optužena je po tri tačke za krivično delo koje je za posledicu imalo smrt ili povredu i jednu tačku za ubistvo iz nehata.

Hačinson, koji se oporavlja kod kuće više od nedelju dana, dirljivo je pričao o svojim radosnim sećanjima iz noći venčanja — pre nego što je nesreća promenila sve.

„Još uvek pokušavam da se zamislim oko toga“, rekao je on. „Prilično je teško shvatiti.“

Hačinson se prisetio osećaja da je okružen porodicom i prijateljima koji su putovali iz cele zemlje da proslave njegovu i Samantinu svadbu.

„Bila je tako srećna“, rekao je o svojoj pokojnoj nevesti.

Na pitanje da li ima poruku za vozača, Hačinson je rekao: „Ukrala je nešto. Ukrala je neverovatno ljudsko biće koje nije trebalo uzeti.”

Hačinson je u sredu podneo krivičnu tužbu protiv Komoroski i nekoliko barova za koje tvrdi da su joj davali alkohol u noći nesreće.

Prema izjavama o hapšenju, Komoroski je rekla da je popila pivo i tekilu pre nego što je sela za volan.

Toksikološki izveštaj Komoroski pokazao je da je njen nivo alkohola u krvi bio tri puta veći od dozvoljene granice za vožnju.

U vreme hapšenja, Komoroski, poreklom iz Nju Džersija, bila je ošamućena i ratoborna, i rekla je da „nije uradila ništa loše“, prema policijskim dokumentima.

Prošle nedelje, advokati optužene devojke upozorili su javnost da „ne žuri sa presudom“ i da sačeka da sve činjenice „izđu na videlo“.

U međuvremenu, Hačinson je ostavljen da planira sahranu svoje supruge dok nastavlja da živi u stanu koji su ranije delili.

„Sem je ispisana po celoj kući, tako da je lepo biti ovde i imati lepe uspomene“, rekao je.

Bonus video:

00:12

MLADA ŽENA (27) PRONAĐENA MRTVA U ZEMUNU S POVEZIMA PREKO USTA

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.