VALERIJA (4) PRONAĐENA MRTVA U ZAMKU NA NADUVAVANJE: Ana NIJE ČULA ćerkin glas, radnici zatekli STRAVIČNU SCENU!
Ambulantna kola, Foto: Nebojša Mandić

užas

VALERIJA (4) PRONAĐENA MRTVA U ZAMKU NA NADUVAVANJE: Ana NIJE ČULA ćerkin glas, radnici zatekli STRAVIČNU SCENU!

Valeriju je u zamak na naduvavanje dovela njena majka Ana

Objavljeno:

Valerija (4) se igrala u zamku na naduvavanje u gradu Nikolajevu u Ukrajini i ugušila se prošle nedelje, piše "Dejli Mejl". Ona je pronađena zapletena u užad koja su povezana sa zamkom. Kako piše "Dejli Mejl", ona se slučajno obesila.

Valeriju je u zamak na naduvavanje dovela njena majka Ana. Ona u jednom trenutku nija čula glas svoje ćerke i zamolila je radnike da provere da li je sa njenom ćerkom sve u redu. Osoblje je u trenucima tragedije navodno bilo na svojim telefonima i nisu vodili računa o deci.

Ubrzo je pozvana policija koja je otkrila da je troje radnika gledalo u svoje telefone umesto u decu. Natalija Kučinska, prijateljica Ane, majke stradale devojčice Valerije, izjavila je da je Ana mislila da se Valerija onesvestila od vrućine.

"Osoblje parka je pobeglo sa mesta nakon što je Valerija nađena. Ona je slomljena zbog gubitka. Sahrana je bila veoma teška", rekla je Natalija Kučinska.

Valerija je nažalost preminula dok je stigla Hitna pomoć. Jedan muškarac koji se tu zatekao je pomagao devojčici i polivao je vodom. Uhapšena je vlasnika zamka na naduvavanje u okviru istrage i preti joj osam godina zatvora ukoliko se proglasi krivom.

"Preliminarno je utvrđeno da se četvorogodišnja devojčica zapetljala u užad na zidu zamka dok se igrala. Prema preliminarnim nalazima stručnjaka, dete je umrlo kao posledica gušenja", naveo je šef policije oblasti Nikolajeva, Sergij Šajhet.

Bonus video:

01:41

MAJKA DEVOJČICE KOJU JE MALČANSKI BERBERIN OTEO I MUČIO SAZNALA ZA NJEGOVU SMRT: Evo šta je jedino smogla snage da kaže

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.