MAJKA MONSTRUM PRODALA DEČKU DILERU ĆERKU (3) ZA 1.300 DINARA: Jeziv snimak OTKRIO SVE, ovo je UŽASNO! (VIDEO)
Snimak, Foto: PrintScreen/ YOUTUBE/CIDADEALERTARECORD

HOROR

MAJKA MONSTRUM PRODALA DEČKU DILERU ĆERKU (3) ZA 1.300 DINARA: Jeziv snimak OTKRIO SVE, ovo je UŽASNO! (VIDEO)

Policija nije navela ime napadača, ali se zna da je silovao i ubio trogodišnju devojčicu

Objavljeno:

Zastrašujući snimak sa nadzorne kamere pokazuje kako trogodišnju Luz Maidu odvodi čovek koji je kasnije silovao i ubio u petak u ranim jutarnjim satima u Pedro Huan Kabaljeru u Paragvaju. Njena majka Aurelija Salinas (42) prodala ju je svom dečku, dileru, u zamenu za drogu od 11 evra. Nešto više od 24 sata kasnije, Luzino krvavo telo pronađeno je u napuštenoj kući.

Policija nije navela ime napadača, ali se zna da je silovao i ubio trogodišnju devojčicu. Njeno sićušno telo pronađeno je umotano u majicu. Pronađeno je na krevetu napuštene kuće, piše Dejli mejl.

Ljuti meštani su navodno pokušali da linčuju njenu majku nakon što je priznala policiji šta se dogodilo. Njen dečko je kasnije priznao ubistvo, prenose lokalni mediji. Više od 300 meštana prisustvovalo je devojčicinoj sahrani, a neke komšije su zapalile kuću u kojoj je pronađeno telo ubijene devojke.

Aurelija Salinas ima još sedmoro dece, uključujući 12-godišnju devojčicu za koju je navodno dozvolila da bude se**ualno zlostavljana od strane 30-godišnjeg muškarca.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.