PILOTA KOJI JE SVIREPO UBIO SUPRUGU ŽENE OBOŽAVAJU: Osuđen na 27 godina, a one LUDE ZA NJIM, šalju mu OVO u ZATVOR
Babis Anagnostopulos, Foto: Printscreen/Instagram

horor

PILOTA KOJI JE SVIREPO UBIO SUPRUGU ŽENE OBOŽAVAJU: Osuđen na 27 godina, a one LUDE ZA NJIM, šalju mu OVO u ZATVOR

Anagnostopulos je Karolin, inače britansku državljanku, ubio pred njihovom bebom u porodičnom domu u Grčkoj

Objavljeno:

Grčki pilot, Babis Anagnostopulos (34), koji je ubio suprugu Karolin Krauč (19), u zatvoru dobija veliki broj ljubavnih pisama od obožavateljki.

Anagnostopulos je Karolin, inače britansku državljanku, ubio pred njihovom bebom u porodičnom domu u Grčkoj. Potom je ubio i njihovog psa, a policiji je ispričao da je sve to bilo delo razbojnika koji su im upali u kuću.

Međutim, veoma brzo se ustanovilo da je on zadavio Karolin i osuđen je na 27 godina zatvora.

Kako prenose strani mediji, zatvorski stražari su zapanjeni brojem pisama koje ubica dobija.

Pismo
Pismofoto: Profimedia

- Mi čitamo svu poštu, što je deo protokola, i svi smo zaprepašćeni. Pisma šalju Grkinje koje tvrde da su zaljubljene u njega. Veruju da je nedužan i da ubistvo nije unapred smišljeno već da se sve dogodilo u žaru borbe - rekao je jedan od stražara Malandrina, zatvora sa visokim obezbeđenjem.

Tokom suđenja koje se odvijalo prošle godine, grupa žena se okupila ispred suda kako bi Babisu pružile podršku.

- Ni po koju cenu ne opravdavam ono što je učinio. Ali veoma je zgodan i krasan i 100 odsto sam ubeđena da je delovao u afektu - rekla je Evagelija Selekou (52).

Druga sredovečna žena je navela da je "Babis osetljiv i da nije narcis kakvim ga prikazuju".

- Dosta razmišljam o njemu. Sakupila sam njegove slike i zakačila sam ih na zid moje spavaće sobe. Kada bih mogla, posetila bih ga u zatvoru. Mislim da tako fin mladić neće izdržati zatvorsku kaznu, plašim se da će preseći vene ili nešto slično - rekla je.

U međuvremenu, pilot je uložio žalbu na presudu u nadi da će mu zatvorska kazna biti smanjena, ali je saslušanje odloženo zbog bolesti njegovog advokata.

Podsetimo, Kraučova je ubijena tokom spavanja, dok je njihova beba bila samo nekoliko metara dalje. Babis je izmislio čitavu priču da su im u kuću u Atini upali razbojnici koji su hladnokrvno ubili njegovu ženu, ali i psa.

Čitavih 37 dana pilot je bio ucveljen pred kamerama, moleći vlasti da što pre pronađu počinioce. Za zločin je čak okrivio albanske ili gruzijske lopove. Tvrdio je da su trojica Albanaca pobegla sa 40.000 evra u kešu i nakitom.

Međutim, policija je ubrzo utvrdila da je upravo on ubio Karolin, što su pokazali i podaci sa njenog pametnog sata.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.