OTAC UBIO AUTISTIČNU ĆERKU I ZADAVIO SUPRUGU: Policija zateka HOROR, ubica PODIVLJAO iz JEDNOG RAZLOGA
Mesto zločina, Foto: Profimedia

femcid

OTAC UBIO AUTISTIČNU ĆERKU I ZADAVIO SUPRUGU: Policija zateka HOROR, ubica PODIVLJAO iz JEDNOG RAZLOGA

Majka je pronađena u dnevnoj sobi, dok je devojčica pronađena na krevetu prekrivena čaršavom

Objavljeno:

Otac ubica izbo je nožem svoju autističnu ćerku i zadavio ženu nakon što je rekla da ga napušta, saopštio je sud. Piter Neš (47), koji je izabrao da se sam brani na sudu, poriče ubistva 43-godišnje Džilu Neš i njihove ćerke Luiz (12). Optužen je za ubistvo u njihovoj kući u Hit Estejtu, u septembru prošle godine.

Dejvid Džosi KC, tužilac, rekao je da je početkom 2022. godine Džil "započela vezu sa kolegom sa posla, Markom Limijem, i planirala je da napusti svog muža. Optuženi i gospođa Neš imali su težak i nesrećan brak", rekao je tužilac, prenosi San.

Venčali su se 2009. godine, a stres i napetost te veze su nesumnjivo su pojačani time što je Piter Neš izgubio posao zbog viška zaposlenih 2020. godine. Tužilaštvo tvrdi da je Neš ubio svoju ženu i ćerku ili kasno 7. ili rano 8. septembra. Džilu je udavio, a ćerku Luiz ubio jednim ubodom u stomak.

Hapšenje
Hapšenjefoto: Profimedia

Policija je otišla u njihovu kuću 8. septembra nakon što Džil "nije došla na posao, a Luiz nije stigla u školu". "Kada je policija upala u kuću, miris gasa ih je iz bezbednosnih razloga sprečio da idu dalje, pa je pozvana vatrogasna služba".

Majka je pronađena u dnevnoj sobi, dok je Luiz pronađena na krevetu prekrivena čaršavom. Tužilac je rekao da je žena bila "ugušena uz pomoć majice stavljene u usta". Neša je kasnije pregledao psihijatrijski tim i da im je rekao da je bio ljut na svoju ženu, jer ju je video na fotografiji sa drugim muškarcem. Neš je tada ubio svoju ženu i ćerku, pa pokušao sebe da ubije.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.