NOVI DETALJI SLUČAJA GRČKOG PILOTA UBICE: Dobio BATINE u zatvoru, a sad mu sledi GORA sudbina!
Babis Anagnostopulos, Foto: Printscreen/Instagram

dramatično!

NOVI DETALJI SLUČAJA GRČKOG PILOTA UBICE: Dobio BATINE u zatvoru, a sad mu sledi GORA sudbina!

Tri dana nakon ubistva, 14. maja 2021. godine, grčka policija je na granici zemlje sa Bugarskom uhapsila jednog Gruzijca u vezi sa ubistvom

Objavljeno:

Grčki pilot Babis Anagnostopulos (34) koji je ubio svoju suprugu Karolinu Krauč i nalazi se u ozloglašenom zatvoru, poslat je u drugi, stroži zatvor nakon što je brutalno pretučen u napadu iz osvete.

Anagnostopulos je isprva krivio nasilnu stranu bandu za smrt svoje supruge. On je tvrdio u to vreme da je Karolina (20) umrla tokom pljačke strane bande koja je upala u njihov dom u Grčkoj.

On je rekao da veruje da su napadači bili iz Gruzije i Albanije, i otišao je toliko daleko da je potkrepio svoje tvrdnje slušanjem snimljenih snimaka dijalekata iz obe zemlje.

Policija je uhapsila i brutalno ispitala jednog Gruzijca sa istorijom provale, ali nije bilo forenzičkih dokaza koji bi ga povezali sa zločinom.

Pilot je nastavio sa šaradom nedeljama, ali je njegova složena mreža laži na kraju otkrivena nakon što je policija prikupila gomilu digitalnih dokaza koji su poremetili njegovu vremensku liniju navodnog napada.

Nakon što je otkriveno da je on ubica, proveo je godinu dana u teškom zatvoru Koridalos u Atini čekajući suđenje, gde ga je napao drugi zatvorenik.

- Napao ga je Gruzijac koji je bio u istom zatvoru. To je bilo u vezi sa činjenicom da je grčka policija prvobitno uhapsila jednog Gruzijca zbog zločina. Ovaj čovek je rekao da je hteo da ubije mog klijenta, ali su stražari uspeli da ga spreče - rekao je njegov advokat Aleksandros Papajoanidis.

1 / 7 Foto: Instagram/Caroline Crouch

- To se dogodilo u krilu gde je bio u pritvoru, a bilo je i drugih pokušaja da se on napadne. On je uplašen, ali trenutno je dobro - dodao je.

Tri dana nakon ubistva, 14. maja 2021. godine, grčka policija je na granici zemlje sa Bugarskom uhapsila jednog Gruzijca u vezi sa ubistvom.

Giorgi Hardzeišvili (36) je bio vezan za stolicu, a policija ga je tukla četiri dana nakon što je rečeno da odgovara opisu jednog provalnika koji je Babis dao istražiteljima.

Nakon hapšenja, policija je rekla da je on, Gruzijac, glavni osumnjičeni, ali je kasnije pušten nakon što je optužen za pljačku koja nije bila u vezi sa ovim slučajem.

- Bio sam vezan četiri dana i tučen dok su mi govorili da priznam ubistvo ove devojke. Nisam znao šta se dešava, nikada nisam ni čuo za ovu devojku. Naizmenično su me tukli, vrtelo mi se u glavi i imao sam potres mozga. Kad bi se jedan umorio, drugi bi onda počeo da me tuče. Sve što bi rekli bilo je "Reci nam kako si je ubio, kako si ušao u kuću, kako si izašao odatle?" - rekao je Hardzeišvili gruzijskim medijima.

Osveta

- Ovo je sve bilo u znak osvete za ono što se dogodilo Gruzijcu kojeg je policija uhapsila i mučila u vezi sa ubistvom Karoline - u međuvremenu je rekao izvor o napadima na Babisa u zatvoru Koridalos.

- Čovek koji je napao Babisa bio je Gruzijac i znao je šta se desilo njegovom sunarodniku i želeo je da se osveti, rekao je da će ga ubiti - dodao je.

Sun Online piše da je čovek koji stoji iza napada bio Gruzijac koji je bio osumnjičen za lažnu pljačku prošle godine.

Papajoanidis je takođe rekao za MailOnline da je Babis sada prebačen iz Koridalosa u zatvor u Malandrinu udaljenom oko 400 kilometara.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Preseljen je u ponedeljak, mnogo je dalje od Atine i njegovoj porodici je teže da ga poseti. Biće mu veoma teško da vidi svoju ćerku, u stvari, biće vrlo mala mogućnost. Da budem iskren, on i ja smo želeli da ostane u Koridalosu, jer uprkos tome što se desilo, smatramo da je to najbezbednije mesto za njega. Malandrinio ima mnogo zatvorenika osuđenih za strašne zločine, Koridalos je bio manje od dva zla - rekao je advokat grčkog pilota.

On je dodao kako planiraju apel na ovu odluku "za koji se nadamo da će biti saslušan u narednih nekoliko meseci".

Bonus video:

01:10

ĐUKANOVIĆ: Šolc će pokušati da pritisne Srbiju ovim mehanizmom ALI BEZ GASA SAMI SEBI PUCAMO U NOGE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.