ŽENA SA DVE V*GINE ZARAĐUJE MASNU LOVU NA SAJTU ZA ODRASLE: Kaže da NE VARA dečka, a objašnjenje je PRELUDO
Žena i muž, Foto: mediadrumimages/@evelynuncovered / Media Drum World / Profimedia

haos

ŽENA SA DVE V*GINE ZARAĐUJE MASNU LOVU NA SAJTU ZA ODRASLE: Kaže da NE VARA dečka, a objašnjenje je PRELUDO

Ipak, stanje koje joj je uzrokovalo veliku bol, naučila je kako da unovči

Objavljeno:

Australijanka Evelin Miler (31) ima izuzetno retko zdravstveno stanje koje se zove "uterus didelphys", a zahvaljujući kojem nedeljno zaradi i do 12.000 funti na sajtovima "OnlyFans" i "Pornhub". Još 2011. godine su doktori utvrdili da ima duplu matericu, dva seta jajnika i dve vagine, a svi su potpuno funkcionalni.

Osim što je našla našin da ovu neobičnu "boljku" i te kako unovči, uspela je i da zasnuje porodicu i ostvari se kao majka. Sada ima dvoje dece, a kako kaže, napravila je razliku između toga koju vaginu u koje svrhe koristi - jedna je za posao, a druga za ljubav!

Evelin, koja je nekada radila kao eskort dama, sada zgrće ogromnu lovu objavljujući na sajtovima za odrasle video snimke u kojima eksplicitno prikazuje kako izgleda njeno "međunožje", a i snimajući se kako vodi ljubav sa partnerom, kao i drugim muškarcima. Kako ona vidi svoje stanje, najbolje govori rečenica kojom je opisala da je u "posvećenoj vezi" i da ne vara partnera, jer joj je "jedna vagina za posao, a druga za uživanje".

Trduna
Trdunafoto: Profimedia

Pre nego što će pre 12 godina dobiti dijagnozu, Australijanka je primetila da "nešto nije u redu". Intimni odnosi su bili izuzetno bolni, a imala je problema i sa stavljanjem tampona.

"Toliko sam dugo izbegavala intimne odnose – momci nisu znali šta rade i na kraju bi jednostavno udarali organom o moju uretru. Bila sam užasno anksiozna zbog odnosa. Tada sam živela samo sa tatom, tako da nisam imala koga da pitam o čemu je reč."

Ipak, stanje koje joj je uzrokovalo veliku bol, naučila je kako da unovči.

"'OnlyFans' mi je pomogao da konačno prihvatim svoje stanje. Snimanje videa i to što sam okružena ljudima koji su fascinirani mojim stanjem je zaista sjajno", kaže Evelin koja svoje specifično stanje sada posmatra kao blagoslov.

Evelin Miler
Evelin Miler foto: mediadrumimages/@evelynuncovered / Media Drum World / Profimedia

Šta je "uterus didelphys"?

Dupla materica nastaje kada je ovaj organ u razvoju, što znači da počinje kao dva odvojena kanala koja ne uspevaju da se spoje. Ovo retko stanje ima samo 0,3 odsto žena na planeti. Lekari još uvek ne znaju zašto se javlja, ali praćeno je i parom odvojenih jajovoda. Neke žene takođe mogu da imaju dva vaginalna kanala i dva grlića materice. Ono što prati ovo stanje su česti pobačaji, zajedno sa intenzivnim bolom pri intimnim odnosima, obilnim krvarenjem tokom menstruacije i ranim porođajem. Kod nekih žena može da izazove neplodnost, jer povećava rizik od pobačaja zato što je materica manja i može da ograničit rast fetusa.

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.