ONA IMA 2 VAGINE, A SADA JE OBJAVILA EKSPLICITNI SNIMAK GDE POKAZUJE ŠTA SA NJIMA RADI: Svi gledaju u BELU TEČNOST
Evelin Miler, Foto: Printscreen/Instagram/siteinstafamosos • 20 свиђања Слика на профилу корисника siteinstafamosos siteinstafamosos Ex-estrela do OnlyFans com duas vaginas e dois úteros dá à luz ao primeiro filho. Link na bio. Foto: Reprodução Instagram #evelyn #evel

PRIZNALA

ONA IMA 2 VAGINE, A SADA JE OBJAVILA EKSPLICITNI SNIMAK GDE POKAZUJE ŠTA SA NJIMA RADI: Svi gledaju u BELU TEČNOST

Naravno, odmah su je preplavili reakcijama, a jedan od komentatora je čak napisao da mu treba majčino mleko

Objavljeno:

Bivša prostitutka ponovo privukla pažnju fanovima, a njihovi zahtevi su jako uvrnuti.

Trudnu zvezdu sajta za odrasle Only Fans, koja se proslavila po tome što je rođena sa “dupliranim” polnim organom, neki od fanatičnijih fanova mole da im da svoje “ukusno” mleko, prenosi Dejli star!

Bivša prostitutka iz Australije Evelin Miler (31) ima dve materice i dve vagine, a sada čeka svoje drugo dete nakon porođaja pre samo sedam meseci. Obožavaocima se izgleda svidela njena trudnoća, posebno nakon što je objavila bezobrazne snimke sa mlekom, pa bi sada hteli da probaju “proizvod” njenog tela.

Sve je počelo kada je Evelin objavila pred svojih 320.000 pratilaca na Tviteru post koji je glasio „mleko sa mamine dojke je tako slatko“ pre nego što ih je pitala: „Želite li da probate? Mamino mleko je tako ukusno“.

Evelin Miler
foto: Printscreen/Instagram/siteinstafamosos • 20 свиђања Слика на профилу корисника siteinstafamosos siteinstafamosos Ex-estrela do OnlyFans com duas vaginas e dois úteros dá à luz ao primeiro filho. Link na bio. Foto: Reprodução Instagram #evelyn #evel

Naravno, odmah su je preplavili reakcijama, a jedan od komentatora je čak napisao da mu treba majčino mleko.

– Treba mi tvoje mleko ljubavi. Sisao bih litre tvog mleka – napisao je on.

Evelin je inače medicinski fenomen i u stanju je da, u teoriji, iznese dve trudnoće istovremeno. Ona je takođe snimala filmove za odrasle, s tim da je, kako kaže, jedna “strana” uvek rezervisana za muža.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.