TUŽILA DEČKA ZBOG PRODAVANJA NJENIH ZLOČESTIH SNIMAKA: U pitanju je MASNA LOVA, a muškarcima je OVO ZAPALO ZA OKO
Mikajla Saravia, Foto: PrintScreen/ TikTok/ kkvsh

tužba

TUŽILA DEČKA ZBOG PRODAVANJA NJENIH ZLOČESTIH SNIMAKA: U pitanju je MASNA LOVA, a muškarcima je OVO ZAPALO ZA OKO

Takvo ponašanje tuženog trajalo je mesecima

Objavljeno:

Mikajla Saravia, 25-godišnja zvezda OnlyFansa s Floride, koju je vrlo popularnom među muškarcima učinio i njezin neobično dugačak jezik, tužila je bivšeg dečka za čak 5,8 milijardi evra zato što je, kako kaže, preuzeo kontrolu nad njenim profilima na društvenim mrežama i prodavao eksplicitan sadržaj bez njenog znanja i pristanka, napisano je u South Florida Sun-Sentinel.

Mikajla Saravia i Nikolas Hunter (27) prekinuli su turbulentnu petogodišnju vezu u oktobru nakon čega je on, navela je u toj tužbi, promenio lozinke te počeo prodavati njene eksplicitne snimke za 35 američkih dolara po primeru.

"Takvo ponašanje tuženog trajalo je mesecima" naveo je Džozef Di Ruzo, njen advokat.

Mikajla Saravia u tužbi je zatražila odštetu u iznosu od deset hiljada dolara po glavi stanovnika na OnlyFansu (u oktobru ih je imala 628.000), a New York Post piše da je još 2019. godine na Instagramu zaradila više od 100.000 dolara zahvaljujući daleko manje nestašnim objavama.

Tada je na toj platformi imala dva miliona pratitelja dok ih danas ima osam.

"Tuženi je iskoristio njen profil na OnlyFansu za prodaju seksualno eksplicitnih videa i fotografija na temelju materijala koje je prikupio pre prekida njihova poslovnog i ličnog odnosa", navedeno je u sudskoj tužbi.

Bonus video: MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS

00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.