BILI SU U KREVETU KAD JE NAPIPAO NEŠTO NENORMALNO KOD DEVOJKE: Sledio se a njen odgovor ga je ostavio u neverici
Eni Šarlot, Foto: Printscreen TikTok/justanniecharlotte

neverovatno

BILI SU U KREVETU KAD JE NAPIPAO NEŠTO NENORMALNO KOD DEVOJKE: Sledio se a njen odgovor ga je ostavio u neverici

Eni je rođena sa retkim stanjem koje sada koristi da zarađuje na OnlyFans-u

Objavljeno:

Eni Šarlot (23) iz Sarija u Velikoj Britaniji, dijagnostikovano je retko stanje. Ova devojka ima dve vagine i dve menstruacije mesečno, a čak bi mogla da istovremeno bude trudna sa dve bebe od dva različlita oca.

Žena sa dve vagine, dva grlića i dve materice naučila je da prihvati ovo retko stanje koje joj je otkriveno kad je imala svega 16 godina. Lekari su je proglasili medicinskim fenomenom, a evo i zašto. Ona bi istovremeno mogla da zatrudni sa dve bebe od dva različita muškarca, ima dve menstruacije mesečno (a koje kontroliše kontracepcijom) i kaže da su joj obe vagine “potpuno funkcionalne”. Iako joj je bilo potrebno nekoliko godina da prihvati ovo neobično stanje, danas kaže da je baš “cool”.

Ipak, kada je čula dijagnozu, nije joj bilo svejedno.

– Bila sam praktično devojčica. Tek sam počela da se zanimam za muškarce i da istražujem svoje telo, a onda mi je odjednom rečeno da sam drugačija od ostalih. Kad ste tinejdžer, želite da budete ‘normalni’ i kada vam kažu da niste, to je bilo prilično zastrašujuće – kazala je ona.

Eni je ispričala kako su joj objasnili šta sve može da očekuje od ovog stanja i kako će ono uticati na njen život.

– Rečeno mi je da bi rađanje dece bilo veoma teško i da bi uključivalo mnogo poseta bolnici i na kraju prevremeni porođaj carskim rezom, jer fetus ne bi imao dovoljno prostora da se nosi do punog termina. Takođe su mi rekli da postoji rizik od višestrukih pobačaja – objasnila je.

Na univerzitetu, Eni je naučila da se otvori i prihvati svoje telo, a kad se upoznavala sa drugima, “led bi probila” tako što bi rekla: “Imam dve vagine”. Ispostavilo se da je njeno stanje intrigiralo muškarce.

– Svi momci su bili radoznali, ali nikada nisam doživela lošu reakciju, samo mnogo pitanja! – objasnila je i dodala da neki čak nisu ni primetili razliku.

– Nakon što sam imala odnose sa dečkom, ispričala sam mu o mom stanju. Bio je u najmanju ruku zbunjen, rekavši da nije primetio. Uputila sam ga kako da opipa zid koji razdvaja moje vagine. Kada ga je osetio, i dalje je bio zbunjen, ali i pomalo fasciniran – ispričala je ona,

Videvši kako druge žene zarađuju, odlučila je da iskoristi svoju posebnu diagnozu i otvori profil na platformi “OnlyFans”. Sada zarađuje 70.000 funti (79.000 evra) mesečno kao model na ovoj platformi.

– Većina neposrednih pitanja koja dobijam od obožavalaca je ‘Da li zaista imaš dve vagine!?’ Svako ko se pretplati, uvek pita za to. Često samo žele da znaju kako stvari funkcionišu u krevetu, ali neke interesuju i obične stvari, kao na primer kako piškim! Mislim da ne znaju mnogo o ženskoj anatomiji – ispričala je kroz smeh.

Eni je otkrila i da je njen sadržaj na “OnlyFans-u” specifičan, baš zbog toga što ima dve vagine.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.