SMRŠALA JE ČAK 100 KILOGRAMA I TO ZBOG 1 STVARI: Doživela je veliku TRANSFORMACIJU, ne biste je PREPOZNALI (FOTO)
Stjuardesa Nadin, Foto: Printscreen/Instagram/NADINEPHYLLISFITTT

SVAKA ČAST

SMRŠALA JE ČAK 100 KILOGRAMA I TO ZBOG 1 STVARI: Doživela je veliku TRANSFORMACIJU, ne biste je PREPOZNALI (FOTO)

Ovo je transformacija za pamćenje, a stjuardesa je istakla da i danas uživa u slatkišima.

Objavljeno: 11:30h

Transformacije se uvek daleko čuju. Glavna zvezda ovoga puta je Nadin, stjuardesa iz Australije koja je uspela da smrša 100 kilograma! Deleći svoj put mršavljenja, stekla je veliku popularnost. Njeno zdravstveno stanje bilo je najveća prepreka da dobije posao koji je godinama želela, a sada je uspela.

Ova 28-godišnja majka je, zahvaljujući operaciji želuca, uspela da za nešto više od godinu dana smrša malo više od 100 kilograma. Najteže joj je bilo da nauči kako da bude umerena u ishrani i prestanje sa prejedanjem. Uspela je da reguliše sve poremećaje u ishrani i sada želi da podseti ljude da je sve u životu moguće.

"Volim sebe i na jednoj i na drugoj slici, ali sada definitivno imam novi život i više energije da uživam i u malim i u velikim stvarima. Kada sam imala svoju najveću kilažu, nisam mislila da ću to ikada uspeti da prevaziđem i rešim probleme sa ishranom. Borila sam se sa fluktuacijama u težini i prejedanjem. Trebalo mi je godinu dana i četiri meseca da postignem svoju ciljanu težinu", napisala je Nadin na Instagramu i dodala:

"Sada, dva meseca nakon svega, ja još uvek učim i radim na tome da održim što zdraviji i uravnoteženiji odnos sa hranom. Mislim da je to nešto na čemu ću morati da radim do kraja života, ali sam potpuno u redu sa tim. Nekim danima jedem više, nekim manje. Trudim se da slušam svoje telo i da budem prisutna dok jedem", napisala je.

Ovo je transformacija za pamćenje, a stjuardesa je istakla da i danas uživa u slatkišima.

"Kad god sam ranije uživala u svojoj omiljenoj hrani, uvek je bilo osećaja negativnosti ili neuspeha. Konačno sam u mogućnosti da uživam u svojim omiljenim poslasticama u umerenim količinama i to je bila jedna od najboljih stvari koje sam naučila na svom putovanju", rekla je Nadin u jednom snimku. Pogledajte kako sada izgleda:

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/NADINEPHYLLISFITTT

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.