KAKO JE BOŽIĆNI POKLON rasplakao super mamu i naterao da smrša 29 kg
Rejčel Kartvrajt, Foto: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/mum-loses-45-stone-after-23541163

Mršavljenje

KAKO JE BOŽIĆNI POKLON rasplakao super mamu i naterao da smrša 29 kg

Mama dvoje dece rekla je: '' Osećam se neverovatno, moje samopouzdanje je veliko i jednostavno volim život- kako i ne biste znajući da ste zdraviji?''

Objavljeno:

Mama je skinula 29 kg i odbacila pet veličina manje nakon što je dobila Božićni poklon koji ju je rasplakao.

Rejčel Kartvrajt dobila je majcu XL veličine kao praznični poklon, ali nije mogla da je obuče.

Finansijska savetnica, iz Hetona u Njukaslu na Tajnu, rekla je da se ona uvek osećala udobno u svom telu i nikad nije misila da je ogromna.

Ali kad je svojevremeno imala 20 godina, gledala je dugmad koja zjape na majci i stidela se što nosi XXL veličinu u tim godinama i i znala je da mora napraviti promenu.

Danas 28- godišnja Rejčel ispričala je za Hroniku Uživo: '' U to vreme nisam mislila da sam ogromna.''

'' Sve dok se ne osvrnem nazad na fotografije ili obučem istu majcu koja mi je bila previše mala svih ovih godina nego što sam mislila, bila sam stidljiva i zaista mi je nedostajalo samopouzdanja.

Videvši kćerkinu uznemirenu reakciju, Rejčelina mama je predložila da se pridruži Svetu mršavljenja.

Mama dvoje dece je rekla: '' Osećam se neverovatno, moje samopouzdanje je veliko i jednostavno volim život- kako i ne biste znajući da ste zdraviji?''

Rejčel je otkrila da joj je osmogodišnje članstvo u Svetu mršavljenja pomoglo da se izbori sa izazovima u životu uključujući i dijagnoziran kancer sina Nejtana.

Prošlog septembra porodica je primila poražavajuće vesti da je četvorogodišnjem sinu ustanovljena Akutna limfoblastna leukaemija.

Rejčel, koja takođe ima dvogodišnju kćerku po imenu Eli, rekla je: '' Svet mršavljenja me je podržavao tokom studiranja, kancelarijskog posla i njegovim primamljivim poslasticama, venčanja, tokom dve zdrave trudnoće i stresne kućne selidbe.''

Bonus video:

( Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.