ZBOG OVE TUČE GORE MREŽE, JAVNOST ZGROŽENA: Pijani muškarac pravio HOAS, divljao u BARU, a onda je PATOSIRAN! VIDEO
Tuča, Foto: Printscreen/Twitter/@AGENTORD

JEZIVO

ZBOG OVE TUČE GORE MREŽE, JAVNOST ZGROŽENA: Pijani muškarac pravio HOAS, divljao u BARU, a onda je PATOSIRAN! VIDEO

Snimak brutalne tuče u jednom kafiću u Engleskoj je proizveo lavinu komentara na društvenim mrežama

Objavljeno:

U jednom kafiću u južnom delu Tuna (severoistok Engleske) izbila je brutalna tuča, a snimak iste se ubrzo pojavio na društvenim mrežama, piše "Dejli Star". Prema podacima sa snimka sa sigurnosne kamere, tuča se dogodila u petak 30. decembra 2022. godine nekoliko minuta pre ponoći.

Na snimku se vidi kako muškarac u crnoj odeći i tamnom šorcu viče na grupu momaka koja igra bilijar. On u kadar ulazi sa leve strane i odmah se vidi agresivno ponašanje prema nekome ko se ne vidi na snimku. Nakon toga on uzima jednu loptu za bilijar sa stola i gađa osobu sa kojom se raspravljao i koja se ne vidi na snimku.

U sledećem trenutku kreće obračun sa grupom muškaraca koja je igrala bilijar. Muškarac u tamnoj odeći i šorcu odguruje jednog, dok drugi koji stoji sa leve strane snimka ispred aparata za igre na sreću uzima štap za bilijar i priprema se za razoran udarac. Jako je zamahnuo i iz sve snage udario u glavu muškarca koji je napao njegovog prijatelja. Agresivni muškarac se momentalno srušio i pao na leđa.

Prilikom pada je udario glavu u ivicu šanka i ostao je nepomično da leži. Tu nije kraj jer tek tada se pojavljuje još ljudi u kafiću, a jedan od trojice koji su igrali bilijar je svojim štapom počeo da tuče potpuno nepoznatog muškarca do tog trenutka. Čovek koji je bio odgurnut od strane agresivnog momka u crnoj odeći je bacio neki predmet na nokautiranog momka koji se nije pomerao do kraja snimka koji traje 41 sekundu.

Nije poznat epilog tuče niti da li ima uhapšenih kao ni stanje povređenih, policijska istraga je u toku. Engleska javnost je u potpunom šoku sudeći prema komentarima ispod snimka. Nekolicina podržava potez muškarca koji je na brutalan način okončao tuču, dok drugi apeluju na policiju da se izbori sa ovakvim nasilnicima koji prave nerede po lokalima.

Pogledajte jeziv video iz kafića u Engleskoj. Upozoravamo na UZNEMIRUJUĆI sadržaj

(Espreso/Mondo/Dejli star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.