EVO KAKO IZGLEDA KAD SE "UBIJA BOG" U NEKOME: Krenuo da je HVATA DOLE, pa dobio žestoko
Foto: Printscreen/Daily mail

DA LI JE PRETERALA?

EVO KAKO IZGLEDA KAD SE "UBIJA BOG" U NEKOME: Krenuo da je HVATA DOLE, pa dobio žestoko

Brazilka je osetila ruku na butini, skočila sa stolice i "ubila Boga" u navalentnom muškarcu

Objavljeno:

Besna žena oborila je u nedelju perverznjaka na zemlju nakon što ju je opipao po butini u jednom kafiću u Brazilu.

Miram, kako su je imenovali lokalni mediji, je izudarala muškarca nakon što je osetila da joj dodiruje nogu u prolazu, dok je sedela i gledala telefon za šankom.

Na snimcima bezbednosne kamere se vidi kako čovek prelazi rukom duž Miramine butine dok je prolazio pored nje u Porto Alegreu, glavnom gradu južne brazilske države Rio Grande do Sul.

Međutim, nije bio spreman na tako brutalan odgovor žene koja se okrenula i počela da ga bije po glavi. Miram, inače radnica kafića na pauzi, je nastavila da ga krvnički tuče i dok je ležao na podu, sve dok je druga žena nije odvukla.

Tuča
foto: Printscreen/Daily mail

Prestupnik se razrogačenih očiju povlačio ka vratima kada se Miram vratila da ga dokusuri. Još jednom je završio na podu, štiteći glavu rukama, nakon čega ga je žena pustila da pobegne.

Dok su neki korisnici društvenih mreža kritikovali radnicu zbog preteranog nasilja, neki su je pohvalili što se suprotstavila uznemiravanju.

– Ovo nije agresija, to je samo reakcija u samoodbrani od uznemiravanja. Više žena bi trebalo da se brani ovako – napisao je jedan korisnik Tvitera.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.