ASTROLOŠKINJA ZA ESPRESO O TOME ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO OD SVETSKIH LIDERA U 2023: Jedan mesec je KLJUČAN za većinu
Horoskop za 2023. godinu, Foto: EPA JIM LO SCALZO, EPA UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE HANDOUT, Turkish Presidency via AP) AP, AP Photo Vadim Ghirda, Sergey Guneev Sputnik Kremlin Pool Photo via AP AP, Privatna arhiva

ŠTE IH ČEKA?

ASTROLOŠKINJA ZA ESPRESO O TOME ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO OD SVETSKIH LIDERA U 2023: Jedan mesec je KLJUČAN za većinu

Astrološkinja Jovana Milekić potumačila je za Espreso šta možemo da očekujemo od pet najvećih svetskih lidera u narednoj 2023. godini

Objavljeno:

Astrološkinja Jovana Milekić razgovarala je sa nama o delovanjima nauticajnijih svetskih lidera u 2023. godini prema njihovom horoskopu.

Espreso vam prenosi tumačenja Milekić o razvoju, stagniranju i regresiji unutrašnjih i spoljašnjih politika Vladimira Putina, Volodimira Zelenskog, Viktora Obrana, Redžepa Tajipa Erdogana i Džozefa Bajdena.

Jovana Milekić, astrološkinja
Jovana Milekić, astrološkinjafoto: Privatna arhiva

Vladimir Putin

Za Putina značajan je period, kaže sagovornica, od januara do marta. Razlog tome je, navodi Jovana Milekić, povoljnost tranzita Saturna za pet natalnih planeta, četiri planete u Vagi i jedna prema Marsu u znaku Strelca.

Politički ciljevi koje je postavio su dosta jasni, postojani i ostvarivi u ovom periodu, rekla je Milekić.

Vladimir Putin
Vladimir Putinfoto: EPA-EFE/RAMIL SITDIKOV, Profimedia

Što se spoljne politike tiče, zbog položaja planeta, Putin će i dalje sprovoditi istu ideologiju koja će, kao i do sada, biti isklučivo usmerena ka dobrobiti same Rusije.

Putina neće zanimati šta mu rade prijatelji, a kamoli neprijatelji sem ukoliko to ne utiče na funkcionisanje njegovog naroda i države, istakla je Jovana Milekić.

Što se tiče rata u Ukrajini, od 13. januara do 26. marta astrološkinja očekuje početak usmeravanja rata ka njegovom kraju. No, ipak ne očekuje da će tada rat i biti okončan, ali će se razrešenje polako nazirati.

Vladimir Putin
Vladimir Putinfoto: Profimedia

Na kraju, dodala je astrološkinja, unutar same države pojaviće se turbulencije od 7. marta ali to neće uticati na stabilnost dugogodišnje Putinove politike jer će se interno ti problemi rešiti i neće predstavljati kamen spoticanja spoljne politike ruske države.

Volodimir Zelenski

Kada je Zelenski u pitanju, predsednik Ukrajine je rođen sa Suncem u znaku Vodolije, kao i Venerom, Mesecom i Saturnom u znaku Lava što nije povoljno za narod koji predstavlja, započela je Milekić.

Saturn u njegovoj natalnoj karti upravo predstavlja stradanje njegovog naroda, Mesec u Lavu je u vezi sa drčnim ljudima koji vole da preuzmu ulogu kojoj nisu dorasli, istakla je Jovana Milekić.

Volodimr Zelenski
Volodimr Zelenskifoto: Profimedia

Retorgradni Mars u znaku Lava ukazuje da će, kako astrološkinja smatra, Zelenski nastaviti sa provokacijama usmerenim ka Rusiji. A što se odnosa sa Zapadom tiče, Milekić navodi, prema poziciji Marsa podrška će se i dalje svesti na verbalnu i neće se konkretizovati.

Mesec Saturn u opoziciji sa planetama u znaku Vodolije koje Zelenski ima doneće slavu samom predsedniku. Njegova popularnost će i dalje rasti, ali s druge strane, u tom periodu, njegov narod neće imati jednaku sreću. Od 26. marta, nažalost, dogodiće se novo stradanje ukrajinskog naroda, zaključila je astrološkinja.

Viktor Orban

Astrološku analizu Viktora Orbana za 2023. godinu Milekić započinje konstatacijom da je mađarski predsednik posve interesantna ličnost. U vezi sa Orbanom, Milekić uočava pozitivne ishode za narednu godinu.

Viktor Orban
Viktor Orbanfoto: Profimedia

Predsednik Mađarske ima sunce u znaku Blizanaca na IX stepenu u blizini fiksne zvezde Aldebaran (čuvarka istoka) te će se njegova podrška Rusiji nastaviti. Najpovoljniji period za Orbana kreće od 13. januara i završava se krajem maja meseca, ukazala nam je astrološkinja.

Tranzitni Saturn se sklanja iz kvadrata prema Merkuru a što znači da se od maja meseca popravljaju i ekonomske prilike za Mađarsku. Milekić potom dodaje da zbog sklanjanja Saturna od 7. marta, unutar same države Orban može da očekuje sve veću podršku i srabilnost koja će trajati od aprila pa do kraja 2023. godine.

Viktor Orban
Viktor Orbanfoto: Profimedia

Planeta Jupiter koja važi za velikog benefika Zodijaka nalaziće se u znaku Ovna što je i natalna pozicija samog Orbana. Predsednik Mađarske poseduje i Jupiterov povratak, natalno Sunce mu je odlično povezano sa Jupiterom, te su mu mart, april i maj vrlo značajni kako za odličnu međunarodnu, tako i za unutrašnju politiku, navela je na kraju Milekić.

Redžep Tajip Erdogan

Erdogan je rođen sa Suncem u znaku Ovna, ali i Venera mu je, takođe, u istom znaku. Tako da će Jupiterov ulazak u znak Ovna vrlo značiti za lični napredak Erdogana, kao i napredak Turske koji astrološkinja očekuje.

Mesec i Mars su mu u znaku Strelca, tako da tranzit Marsa u znaku Lava od 26. maja do 11. jula donosi fantastične vesti za Erdogana kako na međunarodnom tako i na unutrašnjem planu. Godina 2023. je fenomenalna za njega i ukazije da se moć od naredne godine seli na Istok, primetila je sagovornica.

Redžep Tajip Erdogan
Redžep Tajip Erdoganfoto: Profimedia

Na kraju, Milekić zaključuje da će u narednoj godini, gledajući natalnu kartu Erdogana, Turska biti značajan faktor na svetskom nivou.

Jedino je period od 15. do 26. marta malo kritičniji za stanje unutar same turske države, ali ništa što bi uzdrmalo suverenu Erdoganovu vladavinu, zaključila je astrološkinja.

Džozef Bajden

Bajdenu, kome je Sunce u znaku Škorpije, Pluton se seli u znak Vodolije, te može imati zdravstevnih problema u 2023. godini, kako kaže Milekić.

Najkritičniji period za Bajdenovo zdravlje je od 26. maja do polovine jula, kao i u drugoj polovini godine, od septembra/oktobra kada bude imao povratak natalnog Marsa, navodi astrološkinja.

Džo Bajden
Džo Bajdenfoto: Profimedia

U samim Sjedinjenim Američkim Državama, to jest što se tiče američkog naroda dešava se prvi Plutonov povratak, ističe Milekić, što je takođe nepovoljno za Amerikance.

Plutonov prvi povratak, što se tiče američkog naroda, jeste period koji se završava krajem 2024. godine i koji može doneti urušavanje o američkom snu, nagovestila je Milekić.

Džo Bajden
Džo Bajdenfoto: Profimedia

Takođe, astrološkinja dodaje da će ovaj period doneti raslojavanje unutar SAD-a. Plutonov povratak će negativno uticati na konherentnost države i dovešće do jačanja manjinskih populacija u njihovim zahtevima u vezi sa položajem. Čak je i ova godina obeležena unutrašnjim nemirima i masovnim pucnjavama. Međutim, zaključuje Jovana Milekić, kao ekonomsku silu, pogotovo u pogledu izvoza oružja, SAD očekuje finansijski povratak u 2025. godini.

Astrološkinja Jovana Milekić je već tumačila razne prilike za Espreso, kako na svetskom tako i na državnom nivou prema poziciji nebeskih tela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.