ASTROLOG ZA ESPRESO UPOREDIO HOROSKOPE PUTINA I ZELENSKOG PA DOŠAO DO ŠOK OTKRIĆA: Evo kolike su šanse za RAT!
Jovana Milekić, Vladimir Putin, Volodimir Zelenski, Foto: Printscreen, Profimedia, EPA/STEPAN FRANKO

intervju

ASTROLOG ZA ESPRESO UPOREDIO HOROSKOPE PUTINA I ZELENSKOG PA DOŠAO DO ŠOK OTKRIĆA: Evo kolike su šanse za RAT!

Sa takvom kartom i lošom postavkom Meseca u konjukciji sa Saturnom i Marsom, taj čovek ne bi trebao da se bavi politikom, niti da odlučuje, jer je Mesec kao simbolika naroda loše postavljena, istakla je Milekić

Objavljeno: 21:04h

Rat u Ukrajini ušao je u drugu nedelju, a njegov kraj još uvek se ne nadzire. Neuspeli pregovori između dve strane, slike ruševina i nedužnih žrtava šire se Internetom i svi se pitaju da li će ovoj "noćnoj mori" doći kraj?

Razgovarali smo sa poznatim astrologom Jovanom Milekić koja nam je uz pomoć natalnih karata ruskog predsednika Vladimira Putina i ukrajinskog predsednika Volodmira Zelenskog objasnila zašto je takav sukob bio "očekivan", i ko će iz njega izaći kao pobednik.

"Sukob Rusije i Ukrajine nije nastao skoro, to je nešto što traje dugi niz godina. Mnogi faktori su uticali na njega, a jedan od njih je i Evropska unija. U horoskopu EU dominatna je konjukcija Marsa i Plutona u znaku Škorpiona, i trenutno na nebu imamo tu konjukciju, baš u momentu kada ovaj sukob kreće. To nam govori da je u kodu EU zapisana neka problematika, izazvana njenom krivcom, a i sam njen horoskop je loše napravljen. Narednih godinu do godinu i po dana su vrlo kritični za opstanak Unije u formi u kojoj je danas i ona kao takva, pozivima bivšoj sovjetskoj republici za članstvo, dosta utiče na sukob."

Vladimir Putin
foto: Kineska medijska grupa

"Kada pogledamo kartu Vladimira Putina koji je rođen u znaku Vage, sa podznakom na 3. stepenu Škorpiona, na stepenu egzaltacije Plutona koji vlada destrukcijom, ratom i mističnim elementima, vidimo da uspešno vlada i da ima moć da kroji i menja istoriju. Kao neko ko ima egzalitarnog Saturna u znaku Vage, to je čovek koji insistira na pravdi, pravu i pravilima. Trigon Meseca i Saturna govori da ruski narod pod vlašću Putina beleži stabilizaciju ekonomske i svake druge sfere."

"Ako uporedimo njegovu kartu gde je Mesec kao simbolika naroda dobro postavljen, sa kartom Volodimira Zelenskog gde je Mesec katastrofalno postavljen, u konjukciji sa Saturnom i Marsom između 2 velika malefika, to simbolički znači da je narod između čekića i nakovanja. Drugim rečima, pod vlašću Zelenskog, Rusija i Ukrajina mogu ući u ogroman sukob u kome Ukrajina predstavlja vrstu trojanskog konja, odnosno posrednika sukoba između Rusije i EU, odnosno SAD sa druge strane."

Volodimir Zelenski
foto: EPA / STEPAN FRANKO

"Volodimir Zelenski rođen je u znaku Vodolije, sa podznakom Blizanca i Merkurom u znaku Jarca, i tu vidimo čoveka koji sa ovolikom dominacijom vazdušnog elementa jeste vrlo vedar, otvore, veseo i pokretan, ali i nekoga kome je umetnost i mediji polje delovanja gde bi mogao najbolje da se ostvari. Sa takvom kartom i lošom postavkom Meseca u konjukciji sa Saturnom i Marsom, taj čovek ne bi trebao da se bavi politikom, niti da odlučuje, jer je Mesec kao simbolika naroda loše postavljena. Pod vođstvom ovakvog lidera, narod će da trpi pritiske, sankcije i ucene, a na kraju krajeva i ozbiljan vojni sukob."

Zelenski ima loše postavljenog Jupitera, što znači da se njegove vizije stvarnosti sa stvarnošću razilaze. Ovakva horoskopska kombinacija može zbiljno da nastrada. Kada pogledamo njegove tranzite u narednih godinu do dve, vidimo opasnost po život, i ni o kakvim uspesima ovde ne može da se govori. S druge strane, horoskop Vladimira Putina je stabilan, Saturn kao planeta koja se vezuje za restrikcije i slično je kod njega dobro postavljena i on ovde nema nikakvu pretnju ili problematiku u narednom periodu

"Kada pogledamo njihove uporedne horoskope, Mars kao planeta akcije je dobro postavljena na obe strane, što znači da bi sami našli rešenje i postigli dogovor. Ovde je problem što posrednici stvaraju jednu vrstu magle i tu do dogovora ne može doći. U narednom periodu će se pokušavati postići dogovori sa obe strane, ali bilo bi poželjno da to bude bez posrednika poput EU, SAD i drugih međunarodnih činilaca."

Prognoziram da će sukob trajati do maja ili juna, najgori dani su ovi u kojima smo sada, kasnije Mart menja znak i ulazi u Vodoliju pa bi stvari mogle da se smire. Mart i april su dosta kritični na području Rusije i Ukrajine, i biće turbulentno, ali to neće uticati previše na naš region. Kao što smo videli na primerima, uticaće na naš mentalni sklop i suočićemo se sa ekonomskim posledicima, ali ratna dejstva na ovim prostorima nećemo imati. Ovom regionu je dosta da bude marioneta u rukama svetskih sila i shvatili smo da igra moćnika nije za nas, i da treba raditi na dobrosusedskim odnosima, a pre svega da prostor ex Jugoslavije bude udobno mesto za život

Astrolog Milekić dodala je da će svetska kriza biti ekonomska, kao i da će energenti biti problem sve do kraja 2024. godine. Istočni blok nastaviće da jača, dok će se Amerikanci suočiti sa ekonomskim problemima unutar države. Istakla je da će se ovim sukobom preraspodeliti moć u svetu, da je sudeći po planetama, provokacijama došao kraj.

(Espreso/ Vanja P.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.