MAJKA HTELA DA JOJ ISTREBI VAŠKE, PA JE UNIŠTILA: Ovo može SVAKOM DA SE DESI, imala je sreće što je ostala ŽIVA
Čeriti Suter, Foto: Printscreen/Instagram

DOŽIVELA HOROR

MAJKA HTELA DA JOJ ISTREBI VAŠKE, PA JE UNIŠTILA: Ovo može SVAKOM DA SE DESI, imala je sreće što je ostala ŽIVA

Nismo mogli da priuštimo da trošimo novac na skupe preparate i nije znala šta da radi

Objavljeno:

Skoro svako dete dobije vaške u nekom trenutku u životu, ali nakon što tradicionalni tretmani nisu bili efikasni za Čeriti Suter njena majka, Flint, odlučila je da isproba još jednu, drastičnu, metodu - sa razornim posledicama, piše "The Sun".

Kada je Čeriti imala četiri godine, njena majka je polila glavu benzinom u očajničkom pokušaju da ubije parazite.

- Moja majka je bila očajna. Nismo mogli da priuštimo da trošimo novac na skupe preparate i nije znala šta da radi. Benzin je bila ideja moje bake - ispričala je devojčica.

Njena majka se sećala da su njoj tako iskorenili vaške kada je bila mala, pa je žena pomislila da je vreme i za ovaj ekstremni metod.

Nakon što joj je u kadi premazala glavu i kosu lako zapaljivom supstancom, Čeritina majka je otišla da kuva večeru.

- Sećam se da je jako smrdelo. Sestra je ostala u kupatilo sa mnon, ali posle nekog vremena smo i mi otišle u kuhinju gde je mama nešto kuvala u šporetu. Otišao sam da razgovaram sa njom, ali je pušila cigaretu i pepeo mi je pao na kosu. Zapalila sam se u sekundi. Sećam se da je mama vrištala, ali začudo, posle toga se više gotovo ničega ne sećam. Verujem da je to bilo toliko traumatično da sam ubrzo zaboravila na to.

Rekla je da joj je rečeno da ju je majka, za koju tvrdi da je alkoholičarka, umotala u peškir i izvela napolje, a ona je u tom momentu već imala opekotine po grudima i rukama.

Komšinica, koja je videla dim i vatru, pozvala je hitnu pomoć, a njena majka je otrčala nazad u kuću da izvede sestru napolje.

- Odveli su me u lokalnu bolnicu, ali opekotine su bile toliko teške da sam odvezena u bolnicu Univerziteta u Mičigenu, koja ima specijalizovanu jedinicu za opekotine. Izgorela sam po celom licu, vratu, levoj ruci, delovima leve noge i leđa - rekla je Čariti.

Devojčica je provela nekoliko meseci u indukovanoj komi, zadobivši opekotine trećeg stepena koje su pokrile 60 odsto njenog tela. Imala je sreću što je uopšte bila živa.

Na svom dugom putu oporavka prošla je brojne operacije i rehabilitaciju, a majci do danas nije oprostila. Dok je Čeriti ležala u bolnici i borila se da preživi, lokalna služba za zaštitu dece zabranila je njenoj majci da bude sa njom. Devojčicin otac je na kraju dobio puno starateljstvo dok se oporavljala.

Ona i dalje ne viđa majku i rekla je da je njihov odnos "komplikovan".

- Nikada joj neću oprostiti za ovo. Nikada se nije izvinila niti prihvatila odgovornost i to mi zaista smeta. Još uvek ne mogu da verujem da je mislila da je u redu da nam stavi benzin na kosu. Veoma mi je drago što je moja sestra dobro - rekla je.

Čeriti želi da pomogne ljudima koji prolaze kroz slične traume kao i ona, pa se obučava za medicinsku sestru specijalizovanu za opekotine, a trenutno je u srećnoj ljubavnoj vezi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.