URADIO JE SELFI SA ŽENOM, KADA JE POGLEDAO SLIKU SABLASNUO SE! Sve se UKAZALO na majici, vreme je za RAZVOD? (FOTO)
Lucifer, Foto: Printscreen/Facebook/Is It Funny Or Offensive?

KADA TI BOG POŠALJE ZNAK

URADIO JE SELFI SA ŽENOM, KADA JE POGLEDAO SLIKU SABLASNUO SE! Sve se UKAZALO na majici, vreme je za RAZVOD? (FOTO)

Ako muškarac sa jedne urnebesne fotografije koja je početkom ove godine kružila internetom spada u treću kategoriju, verovatno je već pobegao glavom bez obzira

Objavljeno: 09:59h

Ko god da je bio u vezi sigurno se u jednom trenutku zapitao ili zapitala “da li je ovo prava osoba za mene?” Neki jednostavno ignorišu te sumnje, neki pričaju o tome sa prijateljima, a neki traže znakove da su izabrali pravog partnera svuda oko sebe.

Ako muškarac sa jedne urnebesne fotografije koja je početkom ove godine kružila internetom spada u treću kategoriju, verovatno je već pobegao glavom bez obzira.

Naime, ova naizgled uobičajena i nevina slika para krije “đavola” na sebi, što će vam postati jasno čim se malo bolje zagledate u senku ženine glave na grudima muškarca. Ona savršeno ocrtava siluetu Lucifera sa sve rogovima, nosom i neprirodno šiljatom bradom.

Lucifer
foto: Printscreen/Facebook/Is It Funny Or Offensive?

Tako je fotografija sa natpisom “Kada ti Bog pošalje znak” postala je hit na društvenim mrežama, iako nije sigurno da li potpuno autentična.

– Kada ti Bog pošalje tvoju karmu – glasio je jedan od komentara na Fejsbuku.

I drugi su se sprdali kako je ovo očigledan znak od Boga. Neki su pisali da ne bi trebalo da je oženi, a jedan komentator je imao jako zanimljivo tumačenje senke.

– Ona je Betmen – našalio se on.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.