SLIKAO DEVOJKU U BAZENU, KAD JE UVELIČAO FOTOGRAFIJU ZALEDIO SE! Ono što je video će vas SABLASNUTI (FOTO)
Devojka, Foto: Printscreen/Tviter

neverica

SLIKAO DEVOJKU U BAZENU, KAD JE UVELIČAO FOTOGRAFIJU ZALEDIO SE! Ono što je video će vas SABLASNUTI (FOTO)

Mladić i devojka iz Argentine užvali su na svom romantičnom vikendu u jednom luksuznom hotelu, ne sluteći da će im se mini odmor pretvoriti u pakao u trenutku kada su želeli da naprave fotografije za pamćenje

Objavljeno: 10:11h

Jedan ljubavni par iz Argentine je rešio da ode na produženi vikend, a onda su usledile neverovatne stvari.

Mladić i devojka iz Argentine užvali su na svom romantičnom vikendu u jednom luksuznom hotelu, ne sluteći da će im se mini odmor pretvoriti u pakao u trenutku kada su želeli da naprave fotografije za pamćenje.

Ne veruje očima

Naime, mladić je na krovu hotela fotografisao devojku koja se brčkala u džakuziju u oskudnom kupaćem kostimu.

Slikao ju je njenim mobilnim telefonom s leđa i ona je fotografiju postavila na društvene mreže. Nije bilo potrebno mnogo da neko od njenih pratilaca primeti da se u daljini u pravcu u kom je devojka bila okrenuta licem nalazi, ni manje ni više, nego utvara. Zapravo, bizarna prikaza iza staklenog krova nad bazenom izgledala je kao devojčica u beloj haljini, koja je zurila u par preko puta sebe.

Ne veruje očima Naime, mladić je na krovu hotela fotografisao devojku koja se brčkala u džakuziju u oskudnom kupaćem kostimu. Slikao ju je njenim mobilnim telefonom s leđa i ona je fotografiju postavila na društvene mreže. Nije bilo potrebno mnogo da neko od njenih pratilaca primeti da se u daljini u pravcu u kom je devojka bila okrenuta licem nalazi, ni manje ni više, nego utvara. Zapravo, bizarna prikaza iza staklenog krova nad bazenom izgledala je kao devojčica u beloj haljini, koja je zurila u par preko puta sebe.

- Nisam mogao da verujem kad sam to video. Zamolili smo upravnika hotela da pregleda snimke nadzornih kamera i kaže nam šta smo videli. Međutim, oni su rekli da smo smo videli gošću hotela koja se sa porodicom nalazila na bazenu. Problem je što moja devojka i ja dobro znali da u tom trenutku na bazenu nije bilo nikoga – ispričao je ovaj mladić.

Ostaje nejasno sve i da jeste bila gošća hotela, šta je ona radila u beloj haljini na bazenu umesto da bude u kupaćem kostimu. U izjavi upravnika hotela sporno je i to što se nigde ne vide njeni otac i majka, a teško da bi bilo koji roditelj dozvolio da mu dete bez nadzora šeta po bazenu.

Utvara ili devojčica?

U međuvremenu, po društvenim mrežama proširila se priča o utvari s njegove slike.

I dok su jedni poverovali da je fotoaparatom uhvaćen duh, drugi su optužili mladića da je uz pomoć filtera promenio sliku i naknadno ubacio utvaru na sliku, iako se on pravdao da nije.

- Iskreno, nisam neko ko veruje u duhove, ali znam da nisam ništa dorađivao na toj fotki. Nemam razloga da lažem i nameštam utvare. Čak i kada bih hteo da se igram s filterima još ne znam kako se to radi - tvrdio je mladi Argentinac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.