REZULTATI OBDUKCIJE SE NE POKLAPAJU SA SVEDOČENJEM LUKASA O UBISTVU MLADE MAJKE: Ovo govore dokazi o njenoj SMRTI!
Žastin Vajrak, Foto: Police nationale de la Corrèze

HOROR!

REZULTATI OBDUKCIJE SE NE POKLAPAJU SA SVEDOČENJEM LUKASA O UBISTVU MLADE MAJKE: Ovo govore dokazi o njenoj SMRTI!

Obdkucija je pokazala da je umrla usled davljenja, što je u suprotnosti sa priznanjem osumnjičenog

Objavljeno:

Prvi rezultati obdukcije Žastin Vajrak (20), mlade majke iz Francuske koja je ubijena, objavljeni su u ponedeljak i u suprotnosti su sa onim što je osumnjičeni Lukas L. rekao prilikom njegovog priznanja u policijskom pritvoru.

Devet dana nakon smrti Žastin, i dalje nisu poznate okolnosti ubistva. U ponedeljak je napravljen važan korak u istrazi, nakon što su objavljeni prvi rezultati obdukcije 20-godišnje majke, koja je nestala nakon izlaska sa prijateljima u noćni klub.

Kako je Žastin umrla?

Obdkucija je pokazala da je Žastin umrla usled davljenja, što je u suprotnosti sa priznanjem osumnjičenog. Nakon privođenja, Lukas L. rekao je da je "udarac doveo do smrti".

Njegove izjave nisu baš izgledale verodostojne nakon prvih zapažanja na telu Žastin. Prva ispitivanja su zaista pokazala da je Žastin bila žrtva nekoliko "udaraca u lice, uključujući najmanje jedan oružjem".

Posle rezultata obdukcije, njegova verzija deluje još manje koherentno, pošto je utvrđeno da je davljenje izazvalo smrt mlade žene.

Žastin Vajrak
foto: Police nationale de la Corrèze

Silovanje, droga...

Još neki delovi slučaja nisu ustanovljeni. Rezultat toksikoloških analiza obavljenih krajem prošle nedelje trebalo bi da utvrdi da li je mlada žena drogirana bez njenog znanja.

Na kraju, istraga treba da utvrdi i prirodu seksualnog odnosa između Lukasa i Žastin, malo pre njene smrti.

Osumnjičeni je u policijskom pritvoru govorio o "sporazumnom seksualnom odnosu". Optužnica protiv mladića, međutim, uključuje i pominjanje "silovanja".

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.