POZNAT UZROK SMRTI MLADE MAME KOJU JE UBIO LUKAS: Prijateljima se požalila na OVO, umrla u ogromnim MUKAMA!
Foto: Police nationale de la Corrèze

horor

POZNAT UZROK SMRTI MLADE MAME KOJU JE UBIO LUKAS: Prijateljima se požalila na OVO, umrla u ogromnim MUKAMA!

Lukas L. priznao je da je ubio Žastin prošle nedelje, nakon što ju je sreo u noćnom klubu

Objavljeno:

Žastin Vajrak (20), mlada majka iz Francuske, čije je telo pronađeno u četvrtak nakon što je nestala tokom izlaska sa prijateljima, umrla je usled davljenja, pokazali su rezultati obdukcije u ponedeljak ujutru.

Pre toga, Žastin je pretrpela udarce, rezultati su obdukcije koju je obavio mrtvozornik.

Jedini osumnjičeni za njeno ubistvo, Lukas L. (21), koji je uhapšen zbog optužbi za otmicu, silovanje i ubistvo, priznao je da je ubio Žastin, ali je u policijskom pritvoru samo rekao da ju je udario, prenosi Le Parisien.

Prema njegovom svedočenju, Lukas je rekao da je ubio Žastin u svom domu nakon "sporazumnog seksualnog odnosa", saopštilo je tužilaštvo.

Žastin Vajrak
foto: Police nationale de la Corrèze

Prema rečima osumnjičenog, on je udario žrtvu, što je dovelo do smrti.

Ova tvrdnja bila je u suprotnosti sa prvim nalazima, koji su, prema tužiocu, otkrili "više udaraca u lice, uključujući najmanje jedan tupim oružjem".

Nakon toga, Lukas je rekao da je "telo odneo u šumu, tražio poljoprivrednu mašinu kako bi iskopao rupu i sahranio telo", pre nego što je očistio tragove krvi u svojoj kući, navodi tužilaštvo.

Delimično nago telo Žistin Vajrak pronađeno je u četvrtak, nekoliko dana nakon nestanka, u blizini Lukasove farme.

Osumnjičeni drogirao žrtvu?

Obdukcija je naređena kako bi se delimično "utvrdilo moguće prisustvo strane supstance", rekao je tužilac na konferenciji za medije.

Međutim, još uvek nisu poznati rezultati analize koji treba da pokažu da li je žrtva drogirana.

Ova hipoteza jedan je od tragova u istrazi: tokom večeri, mlada žena se žalila svojim prijateljima da njen šampanjac "ima čudan ukus".

Žastin Vajrak nestala je u noći između subote i nedelje, 22. i 23. oktobra oko 4 sata ujutru u blizini kluba, u koji je izašla sa prijateljima.

Prema izjavama svedoka, među kojima je i njen prijatelj Teo, Žastin se osećala loše nakon što je popila nekoliko čaša alkohola i odlučila je da odspava u kolima.

Na izlazu iz kluba srela je osumnjičenog, Lukasa, a njen prijatelj Teo, koji je bio sa njom, rekao je da su se ponašali kao da se poznaju.

Nakon što se uverio da je Žastin dobro, Teo ju je ostavio u kolima sa osumnjičenim, verujući da je ostavlja sa prijateljem.

Nažalost, to je bio poslednji put da je neko video Žastin živu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.