PRONAĐEN LEŠ PORED ŠTALE: Lukas SILOVAO pa UBIO devojku, isplivali JEZIVI DETALJI!
Žastin Vajrak, Foto: Police nationale de la Corrèze

JEZIVO

PRONAĐEN LEŠ PORED ŠTALE: Lukas SILOVAO pa UBIO devojku, isplivali JEZIVI DETALJI!

Telo Žastin Vajrak pronađeno je na jednoj farmi u Francuskoj

Objavljeno: 08:26h

Telo Žastin Vajrak (20), koja je nestala u Francuskoj u noći između subote i nedelje, pronađeno je juče u blizini štale na farmi osumnjičenog Lukasa L. (21).

Polunago telo ostavljeno je uz samu ivicu šume na imanju u gradu Bejnat, a policija je sinoć i zvanično potvrdila da je reč o nestaloj devojci, majci dvogodišnjeg dečaka.

Lukas L., kojeg je žrtva od ranije poznavala, uhapšen je u utorak nakon što je policija pronašla tragove krvi u njegovom vozilu i kući. Tokom saslušanja on je priznao da je ubio devojku.

Žastin je u subotu uveče izašla sa prijateljima u jedan klub, a oko 3 sata izašla je iz lokala na vazduh, u pratnji osumnjičenog kojeg je od ranije poznavala. Od tada joj se gubi svaki trag.

Prijateljica koja je bila sa njom u klubu pokušala je da je dobije, ali bezuspešno.

Istraga je pokazala da je Žastina pripita napustila klub sa Lukasom i da je govorila da se ne oseća dobro, da joj je muka i da je umorna. Potom je viđena kako ide ka njegovim kolima.

Kako se nije vratila u klub, drugarica je izašla da je potraži i taj je saznala da ju je Lukas odveo. Slala joj je poruke na Instagramu, ali Žastin nije odgovarala. Usledili su brojni pozivi, ali se nije javljala.

Žastinin automobil pronađen je na parkingu kluba otključan, a prozori su bili spušteni.

Prilikom pretrage kuće i vozila osumnjičenog tragovi krvi pronađeni su na ručici menjača, kao i u njegovoj spavaćoj sobi. Tri dana kasnije nedaleko od njegove kuće pronađena je i Žastinina torbica.

Motiv ubistva i dalje nije poznat.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.