MARINA TRAGA ZA ĆERKOM, OD NEDELJE JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Pronađeni tragovi krvi
Devojka, Foto: Police nationale de la Corrèze

potraga u toku

MARINA TRAGA ZA ĆERKOM, OD NEDELJE JOJ SE GUBI SVAKI TRAG: Pronađeni tragovi krvi

Policija je juče uhapsila muškarca zbog sumnje da je umešan u nestanak mlade majke

Objavljeno:

Francuska policija traga za Žastin Vajrak (20) majkom dvogodišnjeg dečaka, koja je nestala u noći između subote i nedelje.

Policija je juče uhapsila muškarca zbog sumnje da je umešan u nestanak mlade majke.

Devojka iz Lota je u subotu uveče izašla sa prijateljima u jedan klub, a oko 3 sata izašla je iz lokala na vazduh, u pratnji osumnjičenog kojeg je od ranije poznavala. Od tada joj se gubi svaki trag.

Prijateljica koja je bila sa njom u klubu pokušala je da je dobije, ali bezuspešno. Prvo joj je pisala poruke na Instagram, a kako odgovor nije stizao, pozvala ju je, ali se Žastin nije javila. Istraga je pokazala da je Žastina pripita napustila klub sa mladićem i da je govorila da se ne oseća dobro, da joj je muka i da je umorna. Potom je viđena kako u pratnji mladića ide ka njegovim kolima.

Dva sata kasnije prijateljica joj pustila poruke na Instagramu, ali Žastin nije odgovarala. Usledili su brojni pozivi, ali se devojka nije javljala.

Žastinin automobil pronađen je na parkingu kluba otključan, a prozori su bili spušteni.

Prilikom istrage, policija je ispitala i devojku koja se kasnije tokom noći našla u društvu osumnjičenog mladića. Ona tvrdi da je u jednom trenutku čula kako zvoni telefon, ali tvrdi da to nije bio zvuk njegovog mobilnog telefona. Kako je rekla, mladić je te noći delovao tiho i povučeno, što nije uobičajeno za njega.

Žastin Vajrak
foto: Police nationale de la Corrèze

U kući mladića našli telefon

Kako prenose francuski mediji, prilikom pretrage njegovog automobila pronađeni su tragovi krvi na papučici za kočnicu i kvačilo. Navodno su tragovi krvi pronađeni i u njegovoj sobi.

Kada je policija došla u utorak da ga privede, on je pokušao da pobegne. Policija je potom pronašla Žastinin mobilni u njegovom stanu.

Žastinina majka Marina je očajna i samo želi da sazna istinu šta se dogodilo sa njenom ćerkom.

- Ona je veoma privržena porodici. Ima sinčića starog dve i po godine, kojeg voli više od bilo čega na svet. Mališan je nije čuo od subotu - priča Marina.

Ona kaže da se Žastina i njoj nije javila.

- Ni mene nije zvala, ali prosto nije moguće da sina ne pozove toliko dugo - rekla je Marina.

Majka kaže da ona i Žastin žive svega 50 metara udaljena jedna od druge i da su se viđale svaki dan.

- Prosto je nemoguće da ona svojevoljno ode. Sa ocem deteta je u dobrim odnosima. On živi u Tuluzu, on ima starateljstvo. Svaki dan smo se viđale. Uveče bi čak dolazila i da me poljubi pred spavanja - kaže Marina za AFP.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.