BILA JE U JAVNOM WC-U, ISPRED NJE NALAZILA SE CRNA RUPA: Shvatila je da se nešto mrda,kad je videla šta VRISNULA JE
Foto: Profimedia

JEZIVOST

BILA JE U JAVNOM WC-U, ISPRED NJE NALAZILA SE CRNA RUPA: Shvatila je da se nešto mrda,kad je videla šta VRISNULA JE

Policija je ogrnula golog muškarca

Objavljeno:

Muškarac star 54 godine postavio je “čeku” pored jednog javnog toaleta u Rusiji, odakle je špijunirao posetioce koji su vršili nuždu, piše Komsomolskaja pravda.

Prema izvoru ovog lista, pre nekog vremena su zaposleni u parku “Vinovskaja” u gradu Uljanovsku primetili neobičnu strukturu. Bili su zatečeni kada su unutra našli nešto što je praktično bila dnevna soba sa raznim policama na zidovima, kućni predmetima i raznim proizvodima.

Ono što je takođe bilo bizarno je neposredna blizina toaleta, odakle se miris širio do “udžerice”. Stanara smrdljivog objekta nisu mogli da pronađu, pa su odlučili da ga prosto uklone.

Činilo se da je problem rešen, ali posle nekog vremena, ponovo se pojavila sklepana šupa. To je zatim policiji i, navodno, „rešeno“.

Verovatno bi ovaj slučaj bio zaboravljen da u nedelju 17. jula jedna mlada žena nije došla da prošeta parkom sa svojim mužem. Posle duge šetnje, devojka je otišla do toaleta, koji je se sastoji od drvene kućice postavljene da široku betonsku septičku jamu. Kada je otvorila vrata ugledala je scenu koja prkosi razumu i vrisnula.

Naime, iz septiče jame je na trenutak provirila glava, a onda je iz rupe ispuzao potpuno go 54-godišnji muškarac. Vrisak i plač žene prolomio se parkom, a brzo je dotrčao njen muž koji je uhvatio čudaka i pozvao policiju.

Ispostavilo se da je izvesni Anatolij opremio sebi “bunker” pored javnog toaleta kako bi špijunirao posetioce parka i mogao brzo da se sakrije odmah pored. Kako ne bi preneo fekalije u svoj “dom” stavio je najlon na pod.

Policija je ogrnula golog muškarca i fekalijama prekrivenog manijaka pre nego što su ga priveli. Kako navodi Komsomolskaja pravda za sada nije poznato šta će sa njim biti.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.