MARIJA KRENULA NA SPAVANJE SA PROTEZOM I NIJE SE PROBUDILA: Napori lekari bili UZALUDNI, ovo svima može da se DESI
Proteza, Foto: Printscreen/Youtube/web.omlz1989

JEZIVO

MARIJA KRENULA NA SPAVANJE SA PROTEZOM I NIJE SE PROBUDILA: Napori lekari bili UZALUDNI, ovo svima može da se DESI

Nesrećna žena je hitno prebačena u bolnicu, ali su napori lekara bili uzaludni

Objavljeno:

Žena iz Kolumbije umrla je nakon što je navodno progutala protezu dok je spavala i zadavila se njom.

Marija Farijas Guzman (48) iz nije poslušala savet lekara da svake noći pred spavanje treba izbaciti protezu iz usta i staviti je u čašu vode. Žena je navodno zaspala sa veštačkim zubima, koji su joj se u snu zaglavili u grlu. Marijina porodica je kasnije rekla istražiteljima da su čuli neobičan zvuk koji iz ženine sobe, pa su odlučili da je provere. Kada su ušli već je prestala da diše.

Nesrećna žena je hitno prebačena u bolnicu u svom rodnom gradu Kvindio, gde su lekari pokušali da je reanimiraju i oslobode joj disajne puteve. Nažalost, njihovi napori su bili neuspešni, a kao uzrok smrti proglašena je „opstrukcija respiratornog trakta“, prenosi Oddity central pisanje lokalnih medija.

– Njena porodica je saznala šta se dešava dok je spavala, ali je stigla u bolnicu bez vitalnih znakova. Lekari su probali reanimaciju i izveli zahvat kako bi joj očistili disajne puteve, ali ona nije reagovala – rekao je pukovnik Vilijam Alberto Zubieta Pardo iz Policijske uprava Kvindio novinarima.

Proteza
foto: Printscreen/Youtube/web.omlz1989

Gušenje protezom smatra se izuzetno retkim, pa je ovaj slučaj izazvao veliku pometnju na internetu, a mnogi ljudi su tražili više detalja o tome kako je to moglo da se dogodi. Više detalja očekuje se čim bude objavljen kompletan forenzički izveštaj.

(Espreso/Oddity central)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.