OVAJ SNIMAK GLEDAJTE NA SVOJU ODGOVORNOST! Čuvar Zoo vrta seo na krokodila, a onda je počelo KRVOPROLIĆE (VIDEO)
Foto: Printscreen

NE RADITE OVO

OVAJ SNIMAK GLEDAJTE NA SVOJU ODGOVORNOST! Čuvar Zoo vrta seo na krokodila, a onda je počelo KRVOPROLIĆE (VIDEO)

Odjednom se vidi kako Hanibal dugačak 4,8 metara okreće svoju ogromnu glavu

Objavljeno:

Čuvar u parku divljih životinja “Krokodil Krik” u Južnoafričkoj Republici žestoko se prepao kada ga je krokodil kojeg je zajahao tokom egzibicije ugrizao za nogu pred užasnutom publikom.

Šon le Klus je zabavljao publiku 10. septembra tako što se igrao sa dva smrtonosna gmizavaca unutar njihove jame jame. Na snimku koji su nedavno objavili mediji vidi se kako Šon hoda oko predatora pre nego što je seo na nilskog krokodila od 660 kg po imenu Hanibal.

– Ovo je jedini krokodil u Južnoj Africi kome mogu da sedim na leđima i pričam – kazao je on neposredno pre napada.

Šon zatim nastavlja da tapše zver po leđima i objašnjava publici da je “područje ugriza” Hanibalove glave dugačko 60 cm. Tada drugi krokodil počinje da se prikrada, primoravajući ga da ustane i zauzme sigurniji položaj.

Odjednom se vidi kako Hanibal dugačak 4,8 metara okreće svoju ogromnu glavu i steže čeljusti oko leve butine bespomoćnog Šona.

Incident se dogodio u provinciji Kvazulu Natal, a snimak možete pogledati OVDE.

On je zatim pao unazad na tlo i otkotrljao se van kadra, dok je vrištao od bola. Poslednji deo snimka pokazuje da je Šon nakon incidenta stajao sa rukama na kolenima i spuštenom glavom.

Park je potvrdio da je čuvar zadobio dve velike rane od zuba, kao i modrice, ali se vratio na posao samo 20 minuta kasnije, prenosi portal The South African.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.